Visual
Routebeschrijving
asvdronten > Vereniging > Routebeschrijving

Routebeschrijving

tl_files/content_resources/images/Route1.jpg

Komende uit de richting Zwolle/Kampen:
U neemt op de N50 ter hoogte van Kampen de afslag richting Dronten (N307). Bij Dronten neemt u op de tweede rotonde de afslag richting centrum. Daarna bij de 1e, 2e en 3e rotonde gaat u steeds rechtdoor, bij de volgende rotonde gaat u rechtsaf. Links aanhouden en de brug over. Bij rotonde rechtdoor en bij de volgende rotonde rechtsaf. Na ca. 250 meter gaat u rechtsaf en aan het eind van de parkeerplaats ligt aan uw linkerhand het sportpark.

Komende uit de richting Harderwijk:

U neemt bij Harderwijk de N302 richting Lelystad/Dronten. Bij Dronten neemt u de N309 richting Lelystad. Bij de 1e rotonde gaat u rechtdoor en bij de volgende rotonde rechtsaf. Bij de volgende rotonde gaat u rechtdoor. Na deze rotonde slaat u na ca. 400 m linksaf. Aan het eind van de parkeerplaats ligt aan uw linkerhand het sportpark.

Komende vanuit de richting Elburg:
U neemt aan het einde van de Elburgerweg (Elburg ri. Dronten) de N302 richting Lelystad/Harderwijk. Vervolgens neemt u de 1e afslag rechts naar de N309 richting Lelystad. Bij de 1e rotonde gaat u rechtdoor en bij de volgende  rotonde rechtsaf, Bij de volgende rotonde gaat u rechtdoor. Na deze rotonde slaat u na ca. 400 m linksaf. Aan het eind van de parkeerplaats ligt aan uw linkerhand het sportpark.


Komende uit de richting Emmeloord:

Op de A6, ter hoogte van de Ketelbrug, neemt u de afslag Swifterbant/Dronten. Bij Dronten gaat u bij de 1e rotonde rechtsaf (Dronten - West). Vervolgens bij de 2e rotonde rechtdoor en bij de 3e rotonde links af. Vervolgens bij de volgende rotonde weer links af en na ca. 400 meter de 1e weg linksaf. Aan het einde van de parkeerplaats ligt aan uw linkerhand het sportpark.

Komende uit de richting Lelystad:

U volgt in de bebouwde kom van Lelystad de N309 richting Dronten. Nabij Dronten gaat u op de rotonde linksaf richting centrum. Bij de volgende rotonde gaat u rechtdoor. Na ca. 400 meter de 1e weg linksaf en aan het einde van de parkeerplaats ligt aan uw linkerhand het sportpark.

tl_files/content_resources/images/Sportpark eo/toegang sportpark-52.525413,5.gif

tl_files/content_resources/images/Route2.jpg

Share |