Visual
Sponsoring asvDronten
asvdronten > Sponsoren > Sponsoring asvDronten

Sponsoring

AMBITIEUS
asv Dronten is een zeer ambitieuze voetbal-vereniging met ruim 1.250 leden waarvan 700 jeugdleden. Het aantal jeugdleden groeit nog steeds. Jeugd is belangrijk voor asv Dronten en hier wordt dan ook volop in geïnvesteerd. Als amateurvereniging wil asv Dronten zich met de beste jeugdteams kunnen meten. Een sterke jeugd is immers het fundament van het toekomstige 1e elftal. De doelstelling van de vereniging is om een stabiele 1e klasser te worden met voornamelijk spelers uit de eigen jeugdopleiding. Een herkenbaar en sterk team.
 
GEZELLIG
Daarnaast kenmerkt de vereniging zich als een actieve, sociale en gezellige vereniging. De regionale uitstraling is groot dankzij het professionele en goede imago van de club.
 
SPONSORING
In haar relatie met sponsoren streeft asv Dronten altijd naar een win-win situatie. Belangrijk voor onze commerciële commissie is:


• actief luisteren naar de ondernemer

• de dialoog zoeken met de mensen in de onderneming

• de verkregen informatie vertalen naar producten of concepten

Belangrijke ingrediënten zijn natuurlijk ook wederzijds vertrouwen, innovatie en de wil tot iets voor elkaar betekenen

PAKKETTE
N
asv Dronten heeft in nauwe samenwerking met de SSA (soccer society asv Dronten)  een uitgebreid pakket aan sponsormogelijkheden ontwikkeld. Naast de standaardpakketten is het ook mogelijk ‘tailor made’ acties voor de sponsoren en/of leden van asv Dronten in te zetten. Hierover komen wij graag met u in gesprek.

Share |