Visual
Vacatures
asvdronten > Vereniging > Vacatures

Vacatures

asv Dronten is met meer dan 1300 leden de grootste voetbalvereniging in de gemeente Dronten. Vele vrijwilligers staan elke week weer klaar om al deze leden te ondersteunen. Een grote vereniging als asvDronten kan niet bestaan zonder de inzet van haar vrijwilligers.

Om al onze leden plezier in hun sport te laten beleven is asvDronten op zoek naar goed gemotiveerde en enthousiaste vrijwilligers. Ben je bereid een paar uurtjes van je vrije tijd te besteden aan vrijwilligerswerk, dan is een vrijwilligersfunctie bij asvDronten misschien iets voor jou.

Binnen asvDronten zijn er vrijwilligersfuncties beschikbaar die mogelijk aansluiten bij jouw interesses. Zo zijn wij bv. op zoek naar:

* kantinebeheerder
* trainer-Vrouwen 2
* C-Jeugdcoördinator
* Coördinator communicatie
* Bestuurslid voetbalzaken senioren
* Bestuurslid commerciële zaken
* Bestuurslid jeugd
* Lijnentrekker
* Stewards
* Jeugd- en senioren teamleiders
* Scouts voor de E- en F-pupillen
* Kantinemedewerkers
* Handige mensen om de klussenclub te versterken

 

asvDronten staat bekend als een vereniging die de vrijwilligers goed begeleidt in het uitoefenen van hun vrijwilligersfunctie. Je maakt deel uit van een enthousiast team dat voor je klaar staat om je te ondersteunen en te begeleiden. Graag maakt asvDronten gebruik van jou kennis en vaardigheden om de teams te versterken.

 

Informatie met betrekking tot deze en andere vrijwilligers vacatures kun je vinden:

-          in de Vrijwilligers Vacature Bank (VVB) van de Meerpaal

(www.meerpaal.nl/servicepunt/Vrijwilligers_VacatureBank/vacaturebank/)

-          bij de vrijwilligers-coördinator (vrijwcoord@asvdronten.nl of 06 - 53 18 33 67)

 

WORD VRIJWILLIGER BIJ ASVDRONTEN

Gezocht: Coördinator communicatie

De commerciële commissie is op zoek naar een vrijwilliger die als lid van de commerciële commissie de communicatie van de club naar een hoger niveau zal gaan tillen. 
De taken zullen bestaan aan het opzetten en uitvoeren van een communicatiebeleid met behulp van de leden van de commerciële commissie.

Hierbij kan gedacht worden aan het opzetten van de nieuwsbrieven naar leden en sponsoren, het stroomlijnen van de informatie op onze website, het coördineren van de communicatielijnen naar de diverse media zoals de kranten en omroepen.

Bij voorkeur heb je ervaring op het gebied van marketing en communicatie en ben je bekend met het schrijven van teksten en/of nieuwsbrieven. Maar het belangrijkste is dat je enthousiast bent en de handen uit de mouwen wilt steken.

Belangstellenden kunnen zich melden bij Richard Mol of Fred Rosier via  ccasvdronten@upcmail.nl.


Share |