Visual
Vacatures
asvdronten > Vereniging > Vacatures

Vacatures

asv Dronten is met meer dan 1300 leden de grootste voetbalvereniging in de gemeente Dronten. Vele vrijwilligers staan elke week weer klaar om al deze leden te ondersteunen. Een grote vereniging als asvDronten kan niet bestaan zonder de inzet van haar vrijwilligers.

Om al onze leden plezier in hun sport te laten beleven is asv Dronten op zoek naar goed gemotiveerde en enthousiaste vrijwilligers. Ben je bereid een paar uurtjes van je vrije tijd te besteden aan vrijwilligerswerk, dan is een vrijwilligersfunctie bij asvDronten misschien iets voor jou. Graag maakt asv Dronten gebruik van jou kennis en vaardigheden om de teams te versterken.

WORD VRIJWILLIGER BIJ asv Dronten

Gezocht: Coördinator communicatie

De commerciële commissie is op zoek naar een vrijwilliger die als lid van de commerciële commissie de communicatie van de club naar een hoger niveau zal gaan tillen. 
De taken zullen bestaan aan het opzetten en uitvoeren van een communicatiebeleid met behulp van de leden van de commerciële commissie.

Hierbij kan gedacht worden aan het opzetten van de nieuwsbrieven naar leden en sponsoren, het stroomlijnen van de informatie op onze website, het coördineren van de communicatielijnen naar de diverse media zoals de kranten en omroepen.

Bij voorkeur heb je ervaring op het gebied van marketing en communicatie en ben je bekend met het schrijven van teksten en/of nieuwsbrieven. Maar het belangrijkste is dat je enthousiast bent en de handen uit de mouwen wilt steken.

Belangstellenden kunnen zich melden bij het bestuur.

Gezocht:

 


Share |