asv Dronten heeft in de afgelopen maanden op een positieve manier invulling gegeven aan diverse voetbalzaken. Een goed voorbeeld hiervan is de voetbal academie wat ervoor zorgt dat iedereen mag en kan voetballen bij asv Dronten en zichzelf kan blijven ontwikkelen op ieder gewenst niveau.

Natuurlijk hebben al deze mooie initiatieven als doel om onze vereniging een stukje mooier te maken en daar horen veranderingen bij. Verschil van zienswijze heeft het bestuur helaas voor een lastig dilemma gesteld waardoor de samenwerking met de coördinatoren is gestopt. We bedanken de coördinatoren voor hun grote inzet in de afgelopen jaren. Het bestuur is zich volledig bewust van het risico dat de continuïteit van onze jeugdafdeling onder grote druk is komen te staan en werkt op dit moment hard aan een plan om diverse posities opnieuw in te vullen. Het bestuur wil dit echter wel zorgvuldig doen en hierin de juiste keuzes maken ook al betekent het dat we lopende zaken moeten uitstellen.

Per direct is Marcel Hanswijk jullie aanspreekpunt en bereikbaar via 06-11421877. Voorlopig neemt hij  alle operationele taken over tot het moment dat nieuwe coördinatoren zijn benoemd. Heb je interesse of wil je eens praten over de mogelijkheden of heb je juist andere vragen neem dan contact op met Marcel.