AxFlow jeugdtoernooi 2022

asv Dronten organiseert op zaterdag 11 juni 2022 het AxFlow jeugdtoernooi voor mini’s, MO11 en JO8 tot en met JO12 op het burgemeester Dekker Sportpark in Dronten. Ook dit jaar mogen wij ons gelukkig prijzen met sponsor AxFlow, die het mede mogelijk maakt dit toernooi te organiseren. Tijdens het toernooi staat plezier maken voorop. Winnen is leuk, maar de inzet van ieder team wordt beloond. Wij vinden het leuk om u op dit toernooi te mogen ontvangen.

Hierbij nodigen wij u uit om één of meerdere teams van uw vereniging voor het AxFlow jeugdtoernooi in te schrijven. Het toernooi kan uitstekend gebruikt worden als seizoensafsluiting, maar ook om nieuwe selecties alvast aan elkaar te laten wennen. Voor alle deelnemende teams is er een beker en alle spelers krijgen een leuke attentie mee naar huis.

De inschrijving voor het toernooi is vanaf heden geopend en sluit op 22 mei 2022. Vanwege de grote belangstelling hebben we tijdens vorige edities teams moeten teleurstellen, schrijf u daarom snel in. Inschrijven kan heel eenvoudig door via de volgende link het inschrijfformulier in te vullen.

Zodra u zich heeft aangemeld ontvangt u van ons een bevestiging van uw deelname. Uiterlijk een week voor het toernooi ontvangt u informatie over onder andere aanvangstijden, speelschema en tegenstanders. Tijdens het toernooi zullen de dan geldende coronamaatregelen in acht worden genomen.

Programma *

  • 8.30 – 12.00 uur: mini’s (leeftijd tot en met 6 jaar), JO8, JO9 en JO10
  • 13.00 – 17.00 uur: MO11, JO11 en JO12

Wij waarderen het als u deze uitnodiging binnen uw vereniging zou willen verspreiden. Mocht u vragen hebben dan kunt u zich wenden tot de toernooicommissie via axflowtoernooi@asvdronten.nl

* Tijden kunnen na aanleiding van aanmeldingen, indeling en weersomstandigheden afwijken.