Voor velen natuurlijk zeer bekende gezichten voor andere wellicht wat minder. Inmiddels kunt u ze gelukkig weer op ons mooie sportpark tegenkomen, vanzelfsprekend nog wel op 1,5 meter.

Omdat ik zo trots op hen ben en veel respect heb voor alle uren die zij voor de vereniging voor jullie in asv Dronten stoppen, heb ik ze een heerlijke Cava gegeven, dik verdiend.

Léonore Peetoom en Marco Efftink zijn samen de enthousiaste motor rondom alles wat met kleding en materialen te maken heeft. Zij zijn het die zorgen dat alle teams er tip top bijlopen, niets is hun te gek, vanzelfsprekend wel allemaal binnen de mogelijkheden en binnen het budget. Zij zorgen voor kleding inname, kleding uitgave, bestellingen, bedrukkingen en natuurlijk voor de goede contacten met de leveranciers.

  

Naast al deze wekelijkse zeer belangrijke werkzaamheden hebben zij het afgelopen jaar veel tijd besteed om een zorgvuldig traject te lopen rondom de verlenging van het contract met Kogros. Dankzij het goede werk van de kledingcommissie kon het bestuur een zeer goed overwogen besluit nemen t.a.v. de 4-jarige verlening die wij zijn overeengekomen met Kogros, onze huidige Quick Leverancier. Natuurlijk al persoonlijk overgebracht maar bij deze nogmaals, namens de leden, hartstikke bedankt voor jullie toewijding en inzet.

Op korte termijn zullen wij een artikel publiceren op de website dat inzicht geeft in het kledingplan dat wij voor de aankomende 4 jaar binnen asv Dronten zullen hanteren, prachtig.

Judy Honing en Fred Rosier. Tja, ook hier, ik kan niet anders dan mijn bewondering uitspreken, petje af voor deze toppers van de commerciële commissie. Ook hier hele fijne mensen, vrijwilligers die zeer betrokken zijn en waarbij ik net als bij de kledingcommissie denk; “waar halen zij toch al die tijd vandaan”? Ook Judy en Fred heb ik een attentie overhandigd, ook hier dik verdiend natuurlijk.

    

Voor de commerciële commissie een bijzonder jaar. Heel graag wilden zij nog iets moois organiseren voor de sponsoren maar helaas liet Corona dat dit jaar niet toe. Tijdens het eerste overleg is er direct weer een punt gemaakt om een evenement voor de sponsoren te organiseren. Wij hopen van harte dat dit gaat lukken. Wel kunnen wij als commissie aangeven dat het aantal sponsoren afgelopen jaar gegroeid is en daar zijn wij trots op en dankbaar voor. Net zoals wij vorig seizoen eindigden zullen wij tijdens de thuiswedstrijden van het eerste elftal een aantal sponsoren per wedstrijd uitnodigen.

Beste leden, mochten jullie vragen hebben over kleding, materialen, sponsoring of iets dat wat jullie betreft met beide commissies te maken heeft neem dan direct contact met hen op via:
kledingcommissie@asvdronten.nl en/of Ccasvdronten@kpnmail.nl

       

John van der Wel,

bestuurder Commerciele Zaken