Beste leden, beste bezoekers,

   

Wij kunnen niet anders dan begrip tonen voor de aangescherpte coronamaatregelen die Premier Mark Rutte gisteren tijdens zijn persconferentie bekend heeft gemaakt, hoe teleurstellend dit ook voelt.
Het aantal besmettingen en opnames in Nederland loopt helaas te hard op, waardoor ingrijpen noodzakelijk is.

Zoals het lijkt gelden in ieder geval de aankomende 3 weken een aantal landelijke maatregelen die dus ook voor asv Dronten gaan gelden.

Vanaf 29 september 18:00 gelden onderstaande aanpassingen op ons sportpark:

  • Onze kantine is gesloten. De begeleiders van de bezoekende teams zullen wij ontvangen met een gratis kop koffie buiten de kantine.
  • Het wedstrijdsecretariaat is op wedstrijddagen geopend.
  • De kleedkamers zullen gedurende de trainingen en wedstrijden geopend zijn.
  • Tijdens trainingen en wedstrijden is er geen publiek toegestaan, dus ook geen ouders en/of verzorgers die hun kind hebben gebracht.
  • Alleen spelers en begeleiding zijn aanwezig op ons sportpark.
  • Chauffeurs die rijden voor de teams tot en met O19 worden gezien als begeleiders en zijn welkom op ons sportpark. Let wel tot een maximum van 5 begeleiders in totaal, inclusief de trainers/leiders.

Onze screening via papier en de QR-code op gezondheidsklachten wordt voortgezet tijdens wedstrijddagen

Namens het bestuur en alle andere vrijwilligers van asv Dronten bedankt voor uw begrip in deze onzekere tijden. Gelukkig kunnen onze leden en onze kinderen lekker blijven voetballen, dit blijft natuurlijk het voornaamste.

    

Tot gauw, blijf gezond. Denk aan uzelf en aan anderen. Houdt 1,5 meter afstand!