De asv Dronten voetbalacademie wordt mede mogelijk gemaakt door ING

Waarom een voetbalacademie?

Het belangrijkste doel is om spelers en trainers te ontwikkelen in een veilig sportklimaat. Naast de reguliere trainingen (als lid van de vereniging) krijgen spelers de mogelijkheid om nog beter te worden. Daarnaast heeft asv Dronten als doel om een belangrijke regiofunctie te vervullen in de gemeente Dronten. Het opleiden en ontwikkelen van voetballers én trainers is daar een onderdeel van.

voetbalacademie-1

"asv Dronten werkt met gelijke kansen"

Plezier en ontwikkeling staan centraal in onze jeugdopleiding.

Dit alles onder supervisie van Patrick Posthuma.

Lees hier wat dit inhoud voor o.a. de allerjongsten

'Train de Trainer en ‘Coach de Coach'

Planning-Train-de-Trainer-asv-Dronten-2023

Specifieke (extra) voetbaltrainingen bij asv Dronten

Planning-extra-training-1e-elftallen-asv-Dronten-2023

Techniektrainingen bij asv Dronten verzorgd door RS Voetbalschool

2023-05-10 voetbalacademie

Een goede techniek draagt bij aan voetbalplezier. Je wilt de baas zijn over de bal, je wilt controle, je wilt bepalen, een lekker gevoel. De RS Voetbalschool gaat techniektrainingen verzorgen voor de onderbouw binnen de club. De RS Voetbalschool gaat samen met jou werken aan je handelingssnelheid en je zelfvertrouwen waardoor je spelplezier vergroot zal worden. In een periode van een aantal weken/ trainingen werk je doormiddel van gerichte techniektrainingen aan je voetbal skills. Je wordt ingedeeld op je eigen niveau in groepen van maximaal 8 personen.

Wat betekent dit voor jou?

Als lid van asv Dronten kan je vanaf 7 september je techniek nog beter ontwikkelen. De RS voetbalschool gaat samen met jou werken aan je handelingssnelheid en je zelfvertrouwen waardoor jou spelplezier vergroot zal worden. In een periode van 10 weken werk je door middel van gerichte techniektraining aan je voetbal skills. Je wordt ingedeeld op je eigen niveau in groepen van maximaal 8 personen. We starten met de leeftijdscategorie 5 t/m 13 jaar. 

Deelnemen en kosten

Voor het deelnemen aan de techniektrainingen o.l.v. RS Voetbalschool hoef je geen lid te zijn! Voor niet-leden worden de trainingen aangeboden tegen een scherp tarief van €50.- voor 7 trainingen. Voor leden van asv Dronten is het inschrijfgeld € 35!