Planning 'Train de trainer'

"asv Dronten werkt met gelijke kansen"

Plezier en ontwikkeling staan centraal in onze jeugdopleiding.

Dit alles onder supervisie van Patrick Posthuma.

Lees verder wat dit inhoud voor o.a. de allerjongsten

Start ING voetbalacademie op 28 maart 2022!

Waarom een voetbalacademie?

 

Het belangrijkste doel is om spelers te ontwikkelen. Naast de reguliere trainingen (als lid van de vereniging) krijg je de mogelijkheid om nog beter te worden. Daarnaast heeft asv Dronten als doel om een belangrijke regiofunctie te vervullen in de gemeente Dronten. Het opleiden en ontwikkelen van voetballers is daar een onderdeel van. De club onderzoekt of  er mogelijkheden zijn om de voetbalacademie in de toekomst uit te breiden met het trainen van looptechnieken, (privé) keeperstraining of clinics voor trainers en spelers onderdeel te kunnen laten worden.

Welkom RS Voetbalschool!

 

Een goede techniek draagt bij aan voetbalplezier. Je wilt de baas zijn over de bal, je wilt controle, je wilt bepalen, een lekker gevoel. De eerste concrete samenwerking binnen de voetbalacademie is een feit, de RS Voetbalschool gaat techniektrainingen verzorgen. Fantastisch nieuws voor de leden van asv Dronten.

Wat betekent dit voor jou?

Als lid van asv Dronten kan je vanaf 28 maart je techniek nog beter ontwikkelen. De RS voetbalschool gaat samen met jou werken aan je handelingssnelheid en je zelfvertrouwen waardoor jou spelplezier vergroot zal worden. In een periode van 10 weken werk je door middel van gerichte techniektraining aan je voetbal skills. Je wordt ingedeeld op je eigen niveau in groepen van maximaal 8 personen. We starten met de leeftijdscategorie 5 t/m 13 jaar. 

Wat betekent dit voor jou?

Als lid van asv Dronten kan je vanaf 7 september je techniek nog beter ontwikkelen. De RS voetbalschool gaat samen met jou werken aan je handelingssnelheid en je zelfvertrouwen waardoor jou spelplezier vergroot zal worden. In een periode van 10 weken werk je door middel van gerichte techniektraining aan je voetbal skills. Je wordt ingedeeld op je eigen niveau in groepen van maximaal 8 personen. We starten met de leeftijdscategorie 5 t/m 13 jaar. 

Deelnemen en kosten

Voor het deelnemen aan de voetbalacademie hoef je geen lid te zijn! Voor niet-leden worden de trainingen aangeboden tegen een scherp tarief van €75.- voor 10 lessen.
Voor leden is het inschrijfgeld is € 50!

JE KUNT JE INSCHRIJVEN T/M 22 MAART!