asv Dronten tankt vertrouwen en laat 2 junioren debuteren

asv Dronten is gisteravond verder gegaan, waar het was gebleven. In een ingelaste oefenwedstrijd tegen IJVV IJsselmuiden liet de ploeg uit Dronten opnieuw vele kansen liggen, maar had het in Jodi de Boer een man, die het net wel twee keer wist te vinden. asv Dronten, dat bleef steken in de eerste ronde van de beker, is vrij dit weekend. Daarom was het goed voor de mannen om toch in het (wedstrijd) ritme te blijven. En daarnaast proeft het zoet van een overwinning natuurlijk ook altijd lekker en geeft dat vertrouwen.
 
asv Dronten wist al in de 11e minuut op voorsprong te komen door een kopbal van Jodi de boer. Vlak voor rust legde de topscoorder van asv Dronten aan voor een vrije trap en ook deze vond de weg naar het net: 2-0.
Het leek er op, dat asv Dronten in de 2e helft verder uit zou lopen, maar opnieuw werden vele kansen om zeep geholpen. Dit is iets, waar naar de topper van volgende week zaterdag tegen Batavia ’90 nog aan geschaafd mag worden.
 
Mooi tintje aan de wedstrijd was het debuut van twee jeugdspelers: Joost Boonstra en Oualid Ziyech. Zij tekenden voor een zeer verdienstelijk debuut en dat geeft hoop voor de toekomst van asv Dronten.
 
Dit weekend is asv Dronten dus vrij en we werken toe naar de wedstrijd van zaterdag 23 november thuis tegen het Batavia ’90 van aanvoerder en oud-speler Pim Herrewijn.