Voetbal.nl app

Wanneer u vaste kantinedienstmedewerker bent of als u zich heeft opgegeven voor de kantinedienst volgens het rooster van een van onze (jeugd)teams, worden de aan u toegewezen kantinediensten zichtbaar in de Voetbal.nl app.

Toegewezen bardiensten

In het voorbeeld hieronder ziet u dat Rodin Vos is toegewezen op de bardienst van 30 oktober. Dit kunt u zien in uw eigen persoonlijke programma.

Koppeling aan ledenadministratie asv Dronten

Om uw kantinedienst zichtbaar te maken in uw persoonlijke programma in Voetbal.nl, is het vereist dat u inlogt met het e-mailadres dat bij de ledenadministratie bekend is.

Dit kunt u controleren door in het menu te kijken in de Voetbal.nl app. Als u hier onder PERSOONLIJK de optie Programma ziet staan, bent u op de juiste wijze gekoppeld.

Tevens ziet u onder de optie CLUB asv Dronten staan.

Bij ouders van jeugdspelers wordt een bardienst toegewezen via het spelend lid zoals op onderstaand voorbeeld zichtbaar.

Communicatie van de vereniging

Berichtgevingen vanuit de kantinecommissie worden vermeld op uw homefeed -uw “tijdlijn”- in Voetbal.nl

Communicatie van de taak

Op het moment van toewijzen van uw bardienst door de planning wordt (automatisch) een e-mail naar u gestuurd en wordt deze zichtbaar op uw homefeed -uw “tijdlijn”- van de Voetbal.nl app.

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van deze nieuw geïntroduceerde werkwijze vragen óf wilt u deelnemen aan een van de vaste kantinedienstroosters?

Stuur dan gerust een mail naar vrijwilligers-coordinator@asvdronten.nl wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Namens asv Dronten,
Alexandra den Bakker