Elk jaar worden als afsluiting van een sportief en gezellig seizoen twee voetbalkampen georganiseerd door een enthousiaste groep ouders. Deze voetbalkampen zijn speciaal opgezet voor de jeugd vanaf Onder8 tot en met Onder13 en bestaan uit een weekend vol met voetbal, plezier en gezelligheid.

Logo-DV-trading-web-versie

De voetbalkampen wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsor DV Trading uit Dronten, tevens ook asv Dronten Business Club lid. DV Trading is sinds 2019 verbonden aan de voetbalkampen en daarmee een duurzame partner voor het jeugdvoetbal in Dronten.

Een belangrijk onderdeel in de voorbereidingen op deze voetbalkampen is de organisatie van een sponsorloop, deze wordt vaak in Januari georganiseerd. Alle jeugdteams van asv Dronten zijn uitgenodigd om deel te nemen aan deze sponsorloop, de opbrengst wordt gebruikt voor de organisatie van de voetbalkampen.

2024

 

Sponsorloop 12 Januari 2024

 

Het doel van deze sponsorloop is het inzamelen van geld voor de organisatie van de DV Trading Voetbalkampen die in juni worden georganiseerd. Alle jeugd- en seniorenteams zijn uitgenodigd om mee te doen, alle leden van asv Dronten zijn welkom. Om de teams Onder 8 t/m Onder 13 wat extra uit te dagen zijn er prachtige prijzen te winnen door deze teams, de teams met de hoogste bijdrage winnen uitjes naar onder andere een thuiswedstrijd van SC Heerenveen, PEC Zwolle of Almere City. Ook zijn er teamuitjes naar Avontura, Funzone, Optisport, Zwaan Buitensport en het Kabouterbos te winnen.

 

DV Trading Voetbalkampen 2024

 

Er worden dit jaar weer twee voetbalkampen georganiseerd op het sportpark van asv Dronten: 

1) DV Trading Voetbalkamp voor jongens en meiden van Onder-8 en Onder-9

Het kamp wordt gehouden op 21 en 22 juni.

Het inschrijfgeld is nog nader te bepalen.

 

2) DV Trading Voetbalkamp voor jongens en meiden Onder-10 tot en met Onder-13

Het kamp wordt gehouden op 22 en 23 juni.

Het inschrijfgeld is nog nader te bepalen.

Ook dit jaar is het voor de jongens en meiden van Onder-10 t/m Onder-13 mogelijk om te overnachten op het sportpark, hierbij zal de gehele nacht begeleiding aanwezig zijn. Ook zal er worden gezorgd voor een aparte meidentent. Graag bij je inschrijving duidelijk aangeven of je ook blijft overnachten, de kinderen die niet overnachten kunnen ca. 21:00 uur worden opgehaald.

Bij vragen of opmerkingen neem contact op met de organisatie: voetbalkamp@asvdronten.nl

OPROEP:

Binnen de organisatie van de Voetbalkampen hebben enkele vaders aangegeven dit jaar voor het laatst mee te helpen met organiseren. We zoeken daarom dus versterking voor de komende jaren! Lijkt het jou leuk om ons hierbij te helpen? Meld je dan aan via voetbalkamp@asvdronten.nl of geef het aan bij één van de huidige teamleden.