Elk jaar worden als afsluiting van een sportief en gezellig seizoen twee voetbalkampen georganiseerd door een enthousiaste groep ouders. Deze voetbalkampen zijn speciaal opgezet voor de jeugd vanaf Onder8 tot en met Onder13 en bestaan uit een weekend vol met voetbal, plezier en gezelligheid.

Logo-DV-trading-web-versie

De voetbalkampen wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsor DV Trading uit Dronten, tevens ook asv Dronten Business Club lid. DV Trading is sinds 2019 verbonden aan de voetbalkampen en daarmee een duurzame partner voor het jeugdvoetbal in Dronten.

Een belangrijk onderdeel in de voorbereidingen op deze voetbalkampen is de organisatie van een sponsorloop, deze wordt vaak in Januari georganiseerd. Alle jeugdteams van asv Dronten zijn uitgenodigd om deel te nemen aan deze sponsorloop, de opbrengst wordt gebruikt voor de organisatie van de voetbalkampen.

2023

Inschrijven voor de DV Trading Voetbalkampen in 2023 kan op zaterdag 20 mei tussen 09:00 en 12:00 of op zaterdag 27 mei tussen 09:00 en 12:00 in de kantine van asv Dronten.

Er worden dit jaar weer twee voetbalkampen georganiseerd op het sportpark van asv Dronten: 

1) DV Trading Voetbalkamp voor jongens en meiden van Onder-8 en Onder-9

Het kamp wordt gehouden op 23 en 24 juni.

Het inschrijfgeld is €10,-.

2) DV Trading Voetbalkamp voor jongens en meiden Onder-10 tot en met Onder-13

Het kamp wordt gehouden op 24 en 25 juni.

Het inschrijfgeld is €10,-.

Ook dit jaar is het voor de jongens en meiden van Onder-10 t/m Onder-13 mogelijk om te overnachten op het sportpark, hierbij zal de gehele nacht begeleiding aanwezig zijn. Ook zal er worden gezorgd voor een aparte meidentent. Graag bij je inschrijving duidelijk aangeven of je ook blijft overnachten, de kinderen die niet overnachten kunnen ca. 21:00 uur worden opgehaald.

Bij vragen of opmerkingen neem contact op met de organisatie: voetbalkamp@asvdronten.nl

OPROEP:

Binnen de organisatie van de Voetbalkampen hebben enkele vaders aangegeven dit jaar voor het laatst mee te helpen met organiseren. We zoeken daarom dus versterking voor de komende jaren! Lijkt het jou leuk om ons hierbij te helpen? Meld je dan aan via voetbalkamp@asvdronten.nl of geef het aan bij één van de huidige teamleden.