Hoewel er op dit moment nog niet gevoetbald mag worden is de technische commissie al weer druk bezig voor volgend seizoen waarin we hopen weer competitie voetbal te mogen spelen. Zoals bekend blijven nagenoeg alle spelers en de technische staf nog minimaal 1 seizoen behouden voor asv Dronten.

Dit seizoen maakt het 1e elftal van asv Dronten dankbaar gebruik van de diensten van assistent scheidsrechters Gerrit Bos en Piet Bleeker. Het zal u ongetwijfeld niet zijn ontgaan dat Piet Bleeker er voor heeft gekozen om het voorzitterschap van de ijsbaanclub in Dronten en de vrienden van hospice Dronten op zich te nemen. Mooie nieuwe uitdagingen en doelen voor Piet. Helaas kan Piet dit niet meer combineren met het vlaggen voor het 1e elftal.

Daarom hierbij de oproep voor een nieuwe assistent scheidsrechter die samen met Gerrit Bos het komende seizoen 2021 – 2022 de vlag ter hand wil nemen. Het voordeel van 2 assistent scheidsrechters is dat je, in onderling overleg, een schema kunt maken voor het seizoen. Dat zorgt voor iets meer flexibiliteit waardoor een regelmatige vrije zaterdag is gewaarborgd. Heeft u interesse? Graag een mailtje naar mdrolenga@hotmail.com

                       

TC Senioren asv Dronten.