De training van dinsdag is verteerd, het plan richting zaterdag zal verder uitgediept zijn en waarschijnlijk klaar liggen. Donderdag, de spelers en staf zullen elkaar vanavond weer ontmoeten om de laatste puntjes op de i te zetten richting zaterdag, spannend: nog maar 2 nachtjes slapen!

De spanning stijgt en waar we op de afbeelding onze rots in de branding Alex Bindenga met een prachtige save aan het werk zien, zal voor hem gelden, dat hij waarschijnlijk geen rustige middag tegemoet gaat!

 

Want waar we ontzettend trots en blij zijn met ons eigen spel en de prestaties die er neergezet zijn, zal er zaterdag meer dan terdege rekening gehouden moeten worden met tegenstander LRC uit Leerdam!

 

Er staat ons een tegenstander van formaat te wachten. 

LRC Leerdam werd 2e in de sterke competitie  klasse 1D Zuid. Het liet ploegen als DZC ’68, DTS ’35, Achilles ’29 en vv Bennekom achter zich. Slechts Scherpenzeel bleek niet te kloppen. Scherpenzeel werd kampioen. LRC Leerdam volgde op  5 punten. 

Cijfers: 17 overwinningen, 5 keer gelijk en slechts 2 keer werd er verloren. De laatste verliespartij dateert al weer van 4 maart jongstleden.  64 doelpunten voor en maar 26 tegen. 

 

Kortom Bindenga, maar ook de rest van spelers en staf kunnen hun borst nat maken!

 

Maar met het verhaal van gisteren in ons achterhoofd, weten we, dat er een plan zal liggen en dat plan zal vanavond ook aan de spelers uit de doeken worden gedaan. Dus laten we hoopvol uitkijken naar zaterdag!

De warme dag nog even door, (wen er maar vast aan richting zaterdag) dan vanavond héérlijk trainen met elkaar, daarna het mandje in, op naar vrijdag, als de halve finale heel dichtbij komt!


AvL