Op 3 en 4 januari is het Almere City FC Voetbalkamp in Almere in de kerstvakantie. Laat kinderen beleven hoe het is om te trainen zoals bij de Almere City FC Academie op het trainingscomplex van Almere City FC. Het Almere City FC Voetbalkamp is voor alle kinderen van 7 tot en met 13 jaar, die jong, eigenwijs en ambitieus zijn, net als Almere City FC.

Programma

Er is een programma samengesteld door de professionals uit de Almere City FC Academie dat motiveert om te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel. Het voetbalkamp waar kinderen super enthousiast vandaan komen omdat ze niet alleen beter hebben leren voetballen maar ook beter hebben leren samenspelen. Natuurlijk

Voetbal en ontwikkeling op sociaal en persoonlijk vlak

Er wordt tijdens het Almere City FC Voetbalkamp getraind in kleine groepen. In kleine groepen kunnen de spelers meer persoonlijk aandacht krijgen. Dit zorgt ervoor dat hen meer bijgebracht kan worden op technisch en tactisch vlak en daarnaast op persoonlijk en sociaal vlak. Door sport kun je zo veel meer leren dan alleen beter voetballen, we helpen de kinderen zich ook op sociaal en persoonlijk vlak te ontwikkelen.

Head of Coaches en trainers

Het Almere City FC Voetbalkamp staat onder leiding van een Head of Coaches van de Almere City FC Academie. Tijdens het Almere City FC Voetbalkamp wordt de training verzorgd door verschillende goede trainers. Dit zijn trainers van de Almere City FC Academie en talentvolle trainers van partnerclubs die extra worden opgeleid door Almere City FC.

Almere City FC Voetbalkamp in de kerstvakantie

De kosten voor het Almere City FC Voetbalkamp in de kerstvakantie bedragen € 169,- voor 2 dagen inclusief het Almere City FC trainingstenue. Mocht het tenue al in bezit zijn, dan zijn de kosten om in te schrijven € 30,- lager. De genoemde prijzen zijn eveneens inclusief alle tussendoortjes, lunch en drinken en inclusief twee wedstrijdkaartjes voor een thuiswedstrijd van Almere City FC in de Keuken Kampioen Divisie!

Ledenkorting convenantclub

Leden van asv Dronten krijgen € 10,- korting bij inschrijving voor een Almere City FC Voetbalkamp. Bij het inschrijven op https://almerecity.football-experience.com moet dan de volgende kortingscode opgegeven worden: dronten10

Wij hebben er nu al zin in en hopen veel kinderen te zien op 3 januari bij het Almere City FC Voetbalkamp in de kerstvakantie!

Inschrijven voor het Almere City FC Voetbalkamp in de kerstvakantie kan via https://almerecity.football-experience.com.

 

Mocht u nog vragen en of opmerkingen hebt over het Almere City FC Voetbalkamp, neem dan contact op met info@ubuntu-sport.com.

 

Met vriendelijke groet,

 

Almere City FC Experience