asv Dronten is goed gestart aan de competitie. Er werd al 3 x gewonnen en 1x gelijk gespeeld. Alleen vv Unicum en Batavia uit Lelystad deden het beter met 4 winstpartijen. Daarom is het zaak, dat asv Dronten de aansluiting houdt bij de Lelystedelingen.

Dat moet gebeuren in Westervoort tegen AVW ’66. De ploeg uit Westervoort werd in het seizoen 17-18 kampioen in de 3e klasse en vorig jaar deed het ook heel goed mee in de 2e klasse, het team werd 3e. Daarmee was er hoop, dat er dit jaar misschien een stap richting promotie gezet kon worden, maar voorlopig moet AVW even een pas op de plaats maken. De ploeg vindt zichzelf terug op de 11e plaats met 2 punten uit 4 wedstrijden.
Dat maakt wel, dat AVW zaterdag thuis zal willen laten zien, wat het in huis heeft, dus asv Dronten is gewaarschuwd, gemakzucht kan dodelijk zijn!

Dan de Drontenaren. Helaas sluipen er wat blessures het elftal binnen. Cedric Oosterloo moet de wedstrijd van zaterdag aan zich voorbij laten gaan, net als Dirk van Driest, die er voorlopig nog niet bij is, daarnaast zit Sean Stenekes zijn laatste wedstrijd schorsing uit en kwam ook Yordi Schols aansluiten bij het clubje geblesseerden. Een echte aderlating voor de ploeg van Wim Schaap, want Yordi heeft zich in korte tijd erg belangrijk gemaakt voor het elftal.

Door al deze afwezigen, mogen er twee jongen van -19 zich melden bij de selectie, hopelijk, dat zij voor wat nieuw elan en frisheid kunnen zorgen, naast de jongens, die het tot nu toe al heel goed doen!

De wedstrijd in Westervoort vangt om half 3 aan.

De bus vertrekt om uiterlijk 12 uur richting Westervoort. Wilt u mee, laat het dan even weten aan Roelof Bakker (06-11324168) of Lloyd Meyboom (06-54306687)