asv Dronten mag zaterdag richting Veenendaal om daar aan te treden tegen VRC. VRC staat er prima voor en hijgt op de 4e plek in de nek van de Drontenaren. De ploeg uit Veenendaal wisselt winstpartijen de laatste weken af met gelijke spelen en in die lijn zou VRC zaterdag weer een overwinning moeten pakken. 


Daar wil asv Dronten natuurlijk een stokje voor steken. Ons vlaggenschip werd door Veensche boys twee weken getrakteerd op een lesje in een effectiviteit en afgelopen zaterdag was het spel van asv Dronten en ook VSCO zeer pover. asv Dronten had de drie punten over de streep kunnen trekken, maar VSCO scoorde uit twee mogelijkheden, twee keer en zo verloor Dronten 2 dure punten.


Batavia ’90 en Veensche Boys lijken voorlopig uit zicht, maar om niet al te ver achterop te raken, hoopt asv Dronten de winst mee uit Veenendaal te kunnen nemen!


Hoe de selectie er uit ziet is nog even een vraagteken. Zeker is in ieder geval, dat Niek Telgen verstek zal moeten laten gaan: hij blesseerde zich opnieuw, een hele grote domper en de vraag is hoe lang hij er uit zal zijn. Verder waren er wat pijntjes en een aantal spelers ziek vorige week. Hoe dat herstel is verlopen zullen we zaterdag zien.


De wedstrijd op sportpark Spitsbergen aan de Spitsbergenweg 52 in Veenendaal begint om 14:00 uur