asv Dronten heeft a.s. zaterdag de eer op bezoek te gaan bij koploper Quick ’20.

Quick ’20 valt vooral op door het aantal doelpunten dat de ploeg maakt en de vele verschillende doelpuntenmakers. Een ploeg met veel creativiteit en dus een ongekende scoringsdrift! Zo na 3 wedstrijden lijkt het er op, dat Quick ’20 kampioenskandidaat nummer 1 is.


En dat is niet alleen op basis van de eerste drie wedstrijden, want ook in de beker scoorde de ploeg uit Oldenzaal er al naarstig op los!

Quick ’20 vierde deze week haar 102 jarig bestaan en heeft in al die jaren al heel wat bekende voetballers voortgebracht. Zo speelde de familie Pahlplatz bij Quick ’20, heeft Jan Vennegoor of Hesselink er zijn sporen verdiend, was Justin Hoogma speler van Quick en international Jill Roord heeft bij de K.V.V. ook vele voetafdrukken staan. 


Dan asv Dronten. Omroep Flevoland sprak al van een droomstart en als promovendus, met 3 wedstrijden 7 punten, mag je daar gerust van spreken. Wel moet gezegd, dat het spel af en toe nog te wensen over laat, asv Dronten wisselt goeie momenten af met momenten waarin het wat wegzakt. En ook het afmaken van kansen verdient nog wel de aandacht. 

Toch trok het vorige week met wat fortuin, de overwinning over de streep en vindt het zichzelf nu terug op een verdienstelijke (gedeelde) 2e plek. 


Met vertrouwen reist de ploeg dus af naar Oldenzaal om daar hopelijk 2 of meerdere punten van de koploper af te snoepen!


De wedstrijd in Oldenzaal start om 15:00 uur.

Plaats van handelen: Sportpark Vondersweijde, Primulastraat 15 , Oldenzaal


AvL