Trotse koploper zijn, al weken prima spelen, de ene goal na de andere binnenschieten en dan een wedstrijd moeten spelen tegen een staartclub, om precies te zijn, de nummer 13 van de 2e klasse G: AVW ’66. 

Het zijn potjes waarvan je hoopt dat je er zonder kleerscheuren doorkomt. 

 

AVW ’66 staat niet voor niets op de 13e plaats, maar verliest haar wedstrijden heel vaak met maar 1 doelpunt verschil. Het is duidelijk het seizoen van het nèt niet. Twee weken geleden hoopte de club de aansluiting te vinden bij de nummer 12 OVC ’85, maar verloor het met 3-2 en op 23 april was Lunteren weer met 1 doelpunt verschil te sterk en zo blijven de mannen achter de feiten aan lopen. 
Logischerwijs zouden ze dus heel graag aanstaande zaterdag de koploper pijn doen. 

 

asv Dronten zit zogezegd in een ‘flow.’ Vorige week kwamen de Valleivogels op bezoek, de mannen uit Scherpenzeel zaten eveneens in een flow, met prachtige resultaten tegen de bovenste ploegen uit de 2e klasse, maar konden tegen Dronten absoluut geen vuist maken. 
asv Dronten hoefde zich maar matig in te spannen om de overwinning probleemloos over de streep te trekken. Ondanks dat het achterin staat als een huis, zal er deze week wel gesproken zijn met elkaar, dat Dronten de vechtlust en passie tot het eind zal moeten blijven behouden, wil de ploeg het kampioenschap naar Dronten halen!

 

Prachtig moment was de rentree van Jeroen van der Meer en de hoop is dat Yanick Leichtenberg ook weer hersteld zal zijn en dat we zaterdag rond half 5 de vlag opnieuw uit kunnen hangen en opnieuw 3 punten bij kunnen schrijven!

 

AVW ’66 en asv Dronten trappen zaterdag 30 april om 14:30 uuur af op Sportpark Hamerden, Brouwerslaan 4 in Westervoort. 

 

AvL