Na een aantal oefenwedstrijden tijdens het Berend Elzerman toernooi gaat het seizoen a.s. zaterdag dan officieel beginnen. 

asv Dronten start nog niet met de competitie, dat zal gebeuren op zaterdag 24 september, thuis tegen vv Heerenveen.


Zaterdag vangt de bekerouverture aan. asv Dronten is komisch genoeg ingedeeld, bij rivalen van vorig seizoen vv Unicum en Batavia ’90 uit de 2e klasse.

Dat Batavia ’90 alles op alles zet om dit jaar dan toch echt uit de 2e klasse te geraken blijkt wel uit de aanwinsten. Met die aanwinsten wonnen ze in de voorbereiding al overtuigend van de tegenstander van zaterdag: SDC Putten. 


SDC Putten dat uitkomt in de 1e klasse A, heeft met Vincent ter Burg, een oude bekende in de gelederen. De Puttenaren speelden al twee oefenwedstrijden tegen 4e divisionisten en wonnen die, dus ondanks de nederlaag tegen Batavia ’90 staan de koppies goed!

Voordat op 13 september nog de oefenwedstrijd asv Dronten – SDC Putten op het programma staat, nu eerst om het ‘echie.’


asv Dronten speelde in de voorbereiding op het Berend Elzerman toernooi tegen Doskampen, 3-1 winst, en speelde daarnaast twee keer gelijk tegen SVI en KHC, laatstgenoemde won het toernooi. 

De nieuwkomers van der Stoel, Bosch, Frankvoort en Veldman lieten zich al in positieve zin zien en ook Telgen en Siebelink lijken weer fit!


Boven alles heeft iedereen weer ontzettend zin om te beginnen. En dat zal ook voor het Dronter publiek gelden!


De bekerwedstrijd aanstaande zaterdag vangt om 14:30 uur aan. 


AvL