asv Dronten neemt het aanstaande zaterdag op tegen VSCO ’61 uit Oosterwolde. In  de uitwedstrijd hopen de Drontenaren de 0-0 van vorige week weg te spoelen en vooral vv Unicum achter zich te houden. De ploeg uit Lelystad kwam vorige week 2 punten dichterbij en hijgt in de nek van ons vlaggenschip.

asv Dronten had vorige week geluk, dat ook Veensche Boys vlak voor tijd een goal om de oren kreeg en eveneens twee punten verspeelde.

VSCO ’61 kende een maand maart met twee gezichten. Op 5 maart werd er gewonnen van titelkandidaat Batavia ’90. De weken daarna ook van VRC en AVW ’66, maar vanaf 15 maart kwam de klad er in. Er werd verloren van achtereenvolgens OVC ’85, vv Lunteren en zelfs met 4-0, afgelopen zaterdag van de Valleivogels.
Het is dus zeer moeilijk in te schatten, hoe VSCO de maand april zal aanvatten. Feit is wel, dat VSCO bekend staat om een ploeg die altijd strijd voor elke meter, dus asv Dronten zal strijdend de wedstrijd aan moeten vangen.

Lichtpuntje vorige week was het feit, dat Leichtenberg en Schols weer minuten konden maken en we hopen dat Telgen en Timmer weer hersteld zijn van ziekte.

De wedstrijd op sportpark de Heughte (zwarteweg 15BG in Oosterwolde, Gelderland) begint as zaterdag om 14:30 uur