asv Dronten speelde zijn 2e oefenwedstrijd voordat op 19 februari de competitie zijn vervolg krijgt.

Was het vorige week een 2e klasser, DESZ, de tegenstander deze keer een 3 klassen hoger spelende ploeg. VVOG uit Harderwijk met oud asv Dronten speler Jeremy de Graaf in de gelederen en oud trainer Raymond Schuurman op de bank heette vooraf een geduchte tegenstander.

Rémon Kroes ruimt op

In het eerste half uur van de 1e helft kon asv Dronten goed tegenstand bieden aan VVOG. Beide ploegen kregen kansen om de score te openen.

Het was Jeremy de Graaf die de 0-1 liet aantekenen in de 33e minuut nadat hij vlak daarvoor al een grote kans had laten liggen.

VVOG voerde de druk na het doelpunt op en dreef de Dronter ploeg in de verdediging. Dit resulteerde in de 39e minuut op een eigen doelpunt van Rik Breemhaar die de bal achter zijn eigen doelman kopte.

Na de 0-2 kwam asv Dronten zelf weer aan aanvallen toe zonder echt gevaarlijk te worden. VVOG bleef de spelbepalende ploeg tot aan de rust.

Jeremy de Graaf op weg naar de 0-1
Rik Breemhaar kopt de bal richting eigen doel...
en Nick Siebelink op de doellijn kan niet meer redden...

De eerste 20 minuten van 2e helft gaf hetzelfde spelbeeld als in de 1e helft. VVOG zette zo nu en dan druk op de Dronter verdediging maar die kwamen er voetballend iedere keer weer onderuit.  Net toen asv Dronten wat meer mensen naar voren stuurde kwam VVOG er flitsend combinerend uit wat resulteerde in de 0-3 in de 69e minuut.  

een intikker...

Vanaf dat moment was er eigenlijk maar een ploeg die voetbalde. VVOG kreeg in de 74e minuut nog een strafschop cadeau van de scheidsrechter, volgens de spelers van de thuisploeg. De strafschop werd feilloos benut en vijf  minuten later was het wederom raak voor de Harderwijkers. Het werd nog erger voor de thuisploeg toen doelman Jordi Verburg zich verkeek op een boogbal.

 

 
 
omsingeling van asv Dronten spelers
strafschop feilloos bebut

Eindstand 0-6 voor VVOG, iets te geflatteerd misschien maar net als vorige week lieten we verdedigend te veel steken vallen.

Komende zaterdag spelen we wederom een thuiswedstrijd dan tegen zondag 2e klasser Enkhuizen. Aanvang van deze wedstrijd is 14:00u.