asv Dronten reist zaterdag af naar Renswoude en zal daar waarschijnlijk getrakteerd worden op een heet middagje. Renswoude verloor haar eerste wedstrijd van dit seizoen, vorige week uit bij het ambitieuze Batavia ’90 uit Lelystad. Dit alles had heel anders kunnen en misschien wel moeten lopen.
Renswoude was eigenlijk de gehele wedstrijd de betere ploeg, kwam ook op 0-1, daarna zelfs op 0-2, maar ten onrechte werd deze laatste goal afgekeurd. Door twee counters werd Batavia uiteindelijk de gelukkige. Renswoude ging getergd van het veld, en zal dus aanstaande zaterdag zéér gemotiveerd aan de start van de wedstrijd tegen Dronten staan.

Dan asv Dronten, dat voetbalde vorige week heel aardig, was zeker de betere tegen FC Dinxperlo, maar moest tot de 95e minuut wachten totdat Kelson Raven alsnog de overwinning uit het vuur sleepte!
Aan de afronding is dus hopelijk hard gewerkt deze week?!

Rik Breemhaar zat vorige week al op de bank, maar hoopt deze week ook ècht weer minuten te gaan maken. In de laatste weken bleek, dat een puur sang verdediger,  bij vlagen node werd gemist! Dus de trainer zal blij zijn, dat hij weer gebruik van hem kan gaan maken!

Alles bij elkaar verwachten we een een mooie wedstrijd, waarbij de vonken er misschien wel van af zullen vliegen!

De wedstrijd van asv Dronten tegen ‘de Kraaien’ op sportpark de Hokhorst in Renswoude vangt zaterdag om 14:30 uur aan.

De bus met de selectie vertrekt 12:15 uur vanaf de parkeerplaats van het burgemeester Dekker Sportpark. Er zijn nog plekken vrij.
Mocht u of jij mee willen rijden in de bus, doe dan even een bericht naar één van de teammanagers:

Roelof Bakker 06-11324168
Lloyd Meijboom 06-54306687