asv Dronten verwachtte een hete middag, maar er ontspon zich een bloedeloos gevecht, waarbij Dronten nog bijna de deksel op de neus kreeg.

Renswoude had een prima indruk gemaakt in het eerste duel tegen Batavia ’90 en daarom werd een getergde tegenstander verwacht. asv Dronten legde qua veldspel een prima pot op de mat in de eerste wedstrijd, maar kwam moeizaam tot scoren. Zij gingen echter wel als winnaar van het veld.

In Renswoude was het zeer, zeer matig, wat beide ploegen lieten zien. asv Dronten startte nog wel aardig, maar liet opnieuw zien waar het met name aan schort en dat is afwerken! Kansen waren er, maar het vizier stond wederom niet op scherp. Er werd nog wat geforceerd in de tweede helft met het inbrengen van Jeroen van der Meer en Rik Breemhaar, maar ook dat mocht niet baten.
Het was zelfs zo, dat asv Dronten uiteindelijk blij mocht zijn met een punt. Een enorme kopkans van de spits van Renswoude werd gered door Alex Bindenga! Hij redde zo een punt voor zijn ploeg.

Uiteindelijk moest asv Dronten met 10 man de wedstrijd beëindigen, omdat Sean Stenekes, wegens onwelvoeglijk taalgebruik (zoals omschreven door teamleider Roelof Bakker) het veld met rood moest verlaten.
Dit zal waarschijnlijk betekenen, dat hij even afwezig zal zijn en Rik Breemhaar zich klaar mag stomen om zijn plek achterin weer in te gaan nemen

Volgende week nemen we het op tegen SV Lelystad ’67. Deze ploeg verloor met 13-1 en staat na twee wedstrijden op 0 punten en doelsaldo van -20!

De wedstrijd volgende week in Lelystad vangt om 14:30 uur aan.