Wegens uitbreiding van dit enthousiaste team en de taken is de commerciële commissie op zoek naar jou. Samen met de andere commissieleden zet jij je als vrijwilliger in om de afspraken rondom sponsoring uit te zetten en te monitoren. Als relatiebeheerder pak jij de regie en ben je in control wanneer het gaat om de sponsorafspraken. Je werkt nauw samen met onder andere onze accountmanager sponsorzaken, de kledingcommissie en natuurlijk de afdeling facturatie.

Ook binnen de vereniging zorg je voor de juiste lijntjes; denk aan de evenementen commissie, de medewerkers van de accommodatie en de klussenclub. Denkt men aan sponsoring dan denkt men aan jou! Samen met jouw enthousiaste commissie en de bestuurder commerciële zaken draag jij bij aan onze geweldig mooie voetbalvereniging asv Dronten en zet je je in voor onze leden.

Het is natuurlijk geweldig dat jouw dochter of zoon voetbalt bij onze vereniging. Hoe gaaf is het dat je ook in de organisatie kan bijdragen, ja toch! Dus is onze vraag? Wil jij graag bijdragen als onze nieuwe relatiebeheerder?

Wij kijken ernaar uit om jou toe te voegen aan ons team. Reageren kan naar vrijwilligers-coordinator@asvdronten.nl. Graag gaan wij samen met jou aan de slag om asv Dronten duurzaam te voorzien van enthousiaste sponsoren. Wat ons betreft beginnen wij graag met een ontmoeting in de kantine, wanneer kan jij?