Tijdens een zonovergoten weekend vonden bijna 200 jeugdspelers van asv Dronten hun weg richting het sportpark voor de DV Trading Voetbalkampen.

Het weekend stond in het teken van voetbal en veel plezier hebben met elkaar en gezien alle enthousiaste reacties van de kinderen is dit zeker gelukt. Op vrijdagmiddag en zaterdagochtend was het de beurt aan de jeugdspelers uit de teams Onder 8 en Onder 9, zij konden zich vermaken met een voetbaltoernooi, leuke voetbalspelletjes en uiteraard een paar grote luchtkussens van 4Fun Verhuur.

Door het zonnige weer was de buikschuifbaan met het grote plonsbad het meest populair bij de kinderen, maar ook de frisse appels welke beschikbaar zijn gesteld door Elshof Organic Fruit waren heel populair.

Op zaterdagmiddag was het dan vervolgens de beurt aan de jongens en meiden uit de Onder 10 t/m Onder 13, waarbij een groot deel van deze kinderen ook bleef slapen op het sportpark. Hiervoor had de organisatie enkele grote tenten geregeld waar de kinderen gezellig met z’n allen in konden slapen.

Na het voetbaltoernooi en de barbecue was het tijd voor het leren van enkele stoere voetbaltrucs, de clinic werd verzorgd door vier Freestyle specialisten die dit najaar ook zullen deelnemen aan het EK Freestyle Voetbal in Zwolle.

De avond werd afgesloten met een heuse disco-avond en zondagochtend konden de kinderen na het ontbijt weer lekker voetballen en spelen op de luchtkussens.

Dit voetbalfeest is mede mogelijk gemaakt dankzij de ondersteuning van enkele sponsoren, waaronder natuurlijk DV Trading, maar ook dankzij de inzet van vrijwilligers in onder andere de kantine, in de begeleiding en bij het opzetten en afbreken van de tenten.

We kijken uit naar volgend jaar en hopen dan ook weer heel veel kinderen te ontvangen.

Paul, Patrick, David, Alexander en Mario