Al de hele week genieten we van een heerlijk voorjaarszonnetje en die hopen we zaterdag ook te aanschouwen als asv Dronten het opneemt tegen OVC ’85. De ploeg uit Oosterbeek hobbelt mee in de 2e klasse, maar heeft het lastig. 
Ondanks dat de competitie niet werd afgemaakt (Lockdown) mochten ze na het onafgemaakte seizoen ’19-’20 promoveren, maar het lijkt er op, dat deze stap net een stap te hoog is. OVC heeft één van de meest gepasseerde verdedigingen van de competitie en er wordt maar zeer mondjesmaat een wedstrijd gewonnen.

Onderschatting ligt dus absoluut op de loer. En met in het achterhoofd nemend, dat asv Dronten het twee weken geleden in Renswoude heel lastig had met eveneens één van de staartploegen, hopen we dat de Drontenaren elkaar scherp zullen houden.


Onduidelijk is wie er zaterdag allemaal aan kunnen sluiten. Niek Telgen heeft met de afgelaste wedstrijd van vorige week, weer een week extra gekregen om aan te sterken. Kelson Raven wordt nog steeds gemist, hij wordt vervangen door jeugdspeler Mateja Tolhuijsen. 

Verder zijn er flink wat spelers die terug komen van een corona besmetting, dus ook daar is het even afwachten hoe fit zij zullen zijn richting zaterdag. 

Een hoop onzekerheden.


Blijft staan: een prachtige zaterdagmiddag, met hopelijk opnieuw een voorjaarszonnetje, 22 spelers, de scheids en héérlijk voetbal!


De wedstrijd vangt om 14:30 uur aan op het burgemeester Dekker sportpark in Dronten. Komt dat zien!


AvL