Beste leden,

 

Op maandag 21 en dinsdag 22 februari staan, tijdens de voorjaarsvakantie, de Almere City FC Voetbaldagen weer op het programma. De vroegboekprijs voor deelname in de voorjaarsvakantie loopt tot 31 januari en is € 139,- voor 2 dagen inclusief het Almere City FC trainingstenue.

Het Almere City FC Voetbalkamp is voor alle kinderen van 7 tot en met 13 jaar, die jong, eigenwijs en ambitieus zijn, net als Almere City FC, net als jullie!

Inschrijven

Programma

Er is een programma samengesteld door de professionals uit de Almere City FC Academie dat motiveert om te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel. Het ‘voetbalkamp’ waar kinderen super enthousiast vandaan komen omdat ze niet alleen beter hebben leren voetballen maar ook beter hebben leren samenspelen.

Voetbal en ontwikkeling op sociaal en persoonlijk vlak

Er wordt tijdens deze voetbaldagen getraind in kleine groepen. In kleine groepen kunnen de spelers meer persoonlijk aandacht krijgen. Dit zorgt ervoor dat hen meer bijgebracht kan worden op technisch en tactisch vlak en daarnaast op persoonlijk en sociaal vlak.

Almere City FC Voetbalkamp in de voorjaarsvakantie

De vroegboekprijs loopt tot 31 januari en is € 139,- voor 2 dagen inclusief het Almere City FC trainingstenue. Mocht het tenue al in bezit zijn, dan zijn de kosten om in te schrijven € 30,- lager. De genoemde prijzen zijn eveneens inclusief alle tussendoortjes, lunch en drinken en inclusief twee wedstrijdkaartjes voor een thuiswedstrijd van Almere City FC in de Keuken Kampioen Divisie!

Leden asv Dronten

Leden van asv Dronten krijgen € 10,- korting bij inschrijving voor een Almere City FC Voetbalkamp. Bij het inschrijven op https://almerecity.football-experience.com moet dan de volgende kortingscode opgegeven worden; dronten10

Wij hebben er nu al zin in en hopen veel kinderen te zien op 21 én 22 februari tijdens deze unieke experience in de voorjaarsvakantie!

 

Mocht u nog vragen en of opmerkingen hebt over het Almere City FC Voetbalkamp, neem dan contact op met experience@almerecity.nl .

 

Met vriendelijke groet,

 

Almere City FC Experience