De Voetbalfabriek in Almere heeft speciaal voor asv Dronten een mooi aanbod samengesteld. Bij een reservering en dus een bezoek aan deze gave indoor voetbalspeelhal in Almere wordt een gedeelte teruggevloeid naar de club, dat ten goede komt aan onze jeugdafdeling!

Buiten het feit dat het een tof teamuitje is, waarin iedere voetballiefhebber aan zijn of haar trekken komt, betekent dit dat we samen kunnen sparen voor nieuw materiaal, een nieuwe speelhoek of andere gave ideeën waarmee we de jeugdafdeling van onze club kunnen verreiken.

De JO8-1 van asv Dronten is een aantal weken geleden op bezoek geweest en heeft enorm genoten. De Voetbalfabriek is namelijk dé indoor locatie voor iedereen die van voetbal houdt. Jong en oud kan zich hier helemaal uitleven. Een waanzinnig gaaf nieuw concept waar je op een afwisselende manier met voetbal bezig bent. Techniek, gevoel, kracht, competitie en plezier……. alles komt samen. Hier worden voetbalherinneringen gemaakt. Ideaal als teamuitje of als invulling van een vrije trainingsavond of wedstrijddag.

Reserveren kan telefonisch of via de website www.de-voetbalfabriek.nl Neem snel een kijkje en vergeet vooral niet door te geven dat je vanuit asv Dronten langs komt met het team!

Voor vragen of ideeën waarmee we de jeugdafdeling kunnen verreiken kan er ook contact worden opgenomen met Patrick Posthuma, via p.posthuma@asvdronten.nl