Alhoewel het al een tijdje bekend was dat Guido Wind onze nieuwe trainer voor het komende seizoen wordt, werd dit gisteravond formeel bekrachtigd met de nodige (bestuurlijke) handtekeningen onder het 2 jarige contract tussen asv Dronten en Guido. Guido nogmaals van harte welkom en we hopen dat je je snel thuis voelt bij asv Dronten.

Daarnaast is de T.C. druk bezig met het vastleggen van de huidige selectiespelers. Helaas hebben Alex Bindenga, Laurens Brouwer en Rihairo Meulens aangegeven aan het einde van het seizoen te stoppen. Aan het einde van het seizoen zullen we op gepaste wijze afscheid nemen van deze gewaardeerde spelers.

              

Op dit moment hebben de volgende spelers toegezegd ook volgend seizoen voor asv Dronten te spelen;

            

Jordy Verburg, Dave van Velthoven, Nick Siebelink, Niek Telgen, Cliff de Brons, Sven Messelink, Remon Kroes, Yordi Schols, Pim Breukelman, Willem Jelle Bos en Dylan van der Stoel.

        

De komende 2 weken hopen we meer duidelijkheid te hebben over het al dan niet blijven van de overige spelers. Dinand Woertink zal aan het begin van het seizoen weer aansluiten bij de A selectie. Daarnaast zullen een aantal spelers vanuit de jeugd overkomen.

            

De T.C. is druk bezig met een aantal gerichte versterkingen om de selectie op peil te krijgen. Binnenkort hier hopelijk meer nieuws over.

TC asv Dronten.