SuperTank is sinds 1 juli 2015 de trotse hoofdsponsor van asv Dronten.

SuperTank heeft dus al jaren een sterke band met asv Dronten.

SuperTank is onderdeel van de al sinds 1962 gevestigde BOL bedrijven in Dronten.

Vanaf 1973 aan De Noord en bekend van allerlei activiteiten op zakelijk gebied. Maar ook als belangrijke sponsor van het verenigingsleven in de gemeente Dronten.

BOL heeft zich altijd gemanifesteerd als een bedrijf waar het “Alleen al om de service” logisch was om zakelijk voor SuperTank te kiezen. En voor particulieren is de scherpe prijs een aantrekkelijke keuze.

Op 1 december 2005 zijn wij gestart met het merk SuperTank op onze tankstations. Zowel voor de particuliere als zakelijke klant. Het motto “Supergoedkoop tanken, dat wil iedereen” sprak vanaf het begin erg aan. “Alleen al om de service” willen wij ook bij de SuperTank waarmaken. De combinatie van goedkoop en service is niet meer zo vanzelfsprekend in deze tijd.

Wij groeien nog steeds in aantal tankstations. Op dit moment exploiteren wij 28 tankstations en wij verwachten dat dit aantal komende tijd verder zal groeien. Maar misschien nog wel belangrijker is dat wij onze zakelijke klanten op 102 stations in Nederland de mogelijkheid kunnen bieden om met onze SuperTank tankkaart te tanken. Wij kunnen hierdoor nagenoeg landelijke dekking bieden.

Mocht u informatie willen bel dan met ons SuperTank team op 0321-387666. Connie en Helma beantwoorden graag uw vragen.

Of ga anders naar www.supertank.nl waar u alle gewenste informatie kunt vinden!