De T.C. van asv Dronten is blij dat er bijna aan het begin van het nieuwe jaar al heel veel duidelijkheid is met betrekking tot de technische staf en de A-selectie van de club. Daar waar het aan het einde van vorig seizoen pezen was om het elftal compleet te krijgen, is er nu op tijd al goed nieuws te melden. De maand januari is gebruikt om met begeleiding en spelers om tafel te zitten om te kijken of we de positieve flow van de afgelopen periode een verder vervolg kunnen geven. Het is verheugend dat nagenoeg eenieder de ingeslagen weg ziet zitten en dat we met een kleine kwalitatieve impuls verder kunnen gaan om asv Dronten 1 verder op de kaart te zetten.

 

De technische staf voor volgend seizoen is nagenoeg gelijk aan dit seizoen. Alleen hoofdtrainer Patrick Posthuma is “nieuw” binnen dit team. Dit houdt in dat Alex Witkamp (keeperstrainer), Conny Oosterkamp (verzorgster), Jacco Hammer (fysio), Roelof Bakker, Loydd Meijboom (teammanagers) en Lowie Stam (materiaalman) ook volgend seizoen op of naast het veld staan. Alleen dient er (deels) nog een assistent-scheidsrechter te worden gevonden.

 

Naast de nieuwkomers Kevin van der Vlag (SDC Putten), Laurens Brouwer (Hierden) en Florijn Diepstraten (Swift’64) hebben de volgende spelers inmiddels toegezegd om volgend seizoen weer voor het groen wit te willen spelen:

 

Alex Bindenga, Fabian van der Meijden, Martijn Timmer, Bas Maljaars, Dirk van Driest, Jody de Boer, Yordi Schols, Kelson Raven, Nick Siebelink, Jeroen van der Meer en Frank Damman.

 

Een aantal spelers zal de komende dagen bekend maken om al dan niet te blijven. Daarnaast is het even afwachten waar een aantal toekomstige studenten zullen landen met hun voortgezette studie. Insteek is dat zij voor de A-selectie van asv Dronten blijven voetballen.

 

De enige speler die op dit moment heeft aangegeven te zullen vertrekken is Willem Jelle Bos. We bedanken Willem Jelle voor zijn inzet voor asv Dronten en hopen dat hij met een uitstekende 2e helft van de competitie, afscheid van de club neemt.

 

Mochten de overige spelers en begeleiding hun antwoord aan de TC hebben gegeven zullen wij dit spoedig naar buiten brengen. We kunnen nu echter al stellen dat we het volgende seizoen 2020 – 2021 een uitstekende A-selectie, met een meer dan Dronter gezicht, op het veld kunnen brengen.

 

Eerst dit seizoen maar eens afmaken. Wout Sleurink en zijn team steken veel energie in de selectie en we hopen met zijn allen dat dit jaar wordt afgesloten met een mooi toetje in de vorm van de nacompetitie of ……

 

De TC

John, Menne, Ruud, Gerben, Arjen en Martin.