asv Dronten is een mooie voetbalvereniging in Flevoland, met ongeveer 1150 leden. Ons 1e en 2e elftal spelen op prestatief niveau waarbij ons 1e elftal uitkomt in de 2e klasse. Binnen onze vereniging heerst een gemoedelijke sfeer waarbij prestatie en plezier hand in hand gaan. Voor het seizoen 2020/2021 zijn wij op zoek naar een:

Jeugd Keeperstrainer

Binnen een team van drie keeperstrainers ben je verantwoordelijk voor het op enthousiaste wijze verzorgen van trainingen aan de jeugdkeepers. Door het wekelijks geven van uitdagende en doelgerichte trainingen ben jij in staat om onze jeugdkeepers te verbeteren en zowel fysiek als ook technisch en tactisch voor te bereiden op de wedstrijden.

Je verzorgt één keer per week de keeperstrainingen. (Woensdagavond) Je draagt zorg voor de trainingen ter voorkoming van blessures en ter verbetering van de keepers. Je bent verantwoordelijk voor de juiste informatie m.b.t. de status van de fitheid en vorm van de jeugdkeepers en hebt een adviserende rol naar de trainers en TCJ. Je draagt zorg voor het bijhouden van de beschikbaar gestelde trainingsattributen. Je bezoekt op in overleg met de overige drie jeugdkeepers trainers wedstrijden op zaterdag.

Wat mag je van ons verwachten:

  • De mogelijkheid tot het volgen van gerichte trainingen/cursussen.
  • Een financiële vergoeding die past binnen onze vrijwilligerscultuur.
  • Je maakt onderdeel uit van een jonge en ambitieuze keeperstrainers groep.
  • Je werkt en denkt mee aan het leerplan voor jeugdkeepers.

Voor meer informatie stuur een mail naar:


tcjeugd@asvdronten.nl

 

Ter attentie van Alex Witkamp
TC Coördinator Jeugdkeepers