Zaterdag 1 juni 2024 werd er voor de 14e keer een jeugdtoernooi georganiseerd door asv Dronten op het Burgemeester Dekker Sportpark. Hoofdsponsor van dit toernooi van kinderen van 6 tot en met 12 jaar was Safebox.nl.

 

Er hadden zich ook dit jaar weer meer dan 100 voetbalteams vanuit heel Nederland ingeschreven voor het toernooi. Al vroeg in de ochtend meldden de eerste teams zich bij de toernooicommissie. De kinderen hadden veel zin in het voetbaltoernooi.

 

Er werden wedstrijden van 15 minuten gespeeld. Alle wedstrijden verliepen heel sportief onder leiding van soms nog hele jeugdige scheidsrechters van asv Dronten. Tussen de wedstrijden door werd er door de teams op het pleintje genoten van een patatje of een lekker ijsje. Na de poulewedstrijden was er een prijsuitreiking met voor iedere speler een mooie medaille en een frisbee gesponsord door Safebox.nl.

 

Met een voldaan gevoel keerden de teams weer huiswaarts met de toezegging volgend jaar graag weer mee te willen doen. Een zeer geslaagd jeugdtoernooi voor asv Dronten.

Klik op de foto voor een vergroting