In deze corona periode zitten we niet stil binnen onze club.  Ondanks de beperkingen die er zijn hebben we binnen de kantinecommissie wat personele wijzigingen doorgevoerd waar we jullie over willen informeren.  Op 7 september jl. hebben we afscheid genomen van Janny Kijk in de Vegte en Willem Ockhuysen. Beiden hebben vele jaren zich ingezet voor de club fantastisch ! Willem als kantinebeheerder en Janny veelal voor verschillende evenementen. Namens het bestuur hebben Alexandra en Jan beide clubiconen bedankt voor hun tomeloze inzet voor de club asv Dronten.  Willem heeft aangegeven het wat rustiger aan te willen doen maar zal tijdens de wedstrijden van het 1e elftal als gastheer de mensen ontvangen in onze vernieuwde bestuurskamer.

Wim Ockhuysen
Alois Michielsen
Janny Kijk in de vegte

Nieuwe kantinebeheerder:

We zijn bijzonder blij dat we met Alois Michielsen een ervaren kantinebeheerder hebben gevonden die de taak van Willem heeft overgenomen. Alois is voor velen geen onbekende binnen de club en wensen hem samen met zijn team veel succes en plezier toe. Door de corona perikelen is helaas de kantine nog gesloten maar zodra we weer open zijn dan zult u Alois  vast tegen gaan komen!

Wim Ockhuysen in zijn nieuwe omgeving

Nieuwe medewerkers:

Zonder een gezellige kantine geen club. We hebben nog steeds vrijwilligers nodig voor verschillende functies. Mocht je interesse hebben voor een leuke functie stuur dan een mail naar vrijwilligers-coordinator@asvdronten.nl

           

We garanderen u veel gezelligheid binnen een fantastisch team! .