Geslaagd voetbalfeest!

Afgelopen weekend stond het sportpark op z’n kop met het jaarlijkse voetbalfeest, de DV Trading Voetbalkampen voor de jeugd tot en met Onder 13. Meer dan 160 kinderen hebben er verspreidt over 3 dagen een fantastisch voetbalfeest van gemaakt. Op vrijdag en zaterdagochtend was het de beurt aan de jongens en meiden van Onder8 & Onder9. Veel voetballen, spelletjes, springkussens en samen met de enthousiaste begeleiders glijden over een heuse buikschuifbaan maakten het een geweldig feest voor iedereen.

Op zaterdagmiddag kwamen de jongens en meiden van Onder10 tot en met Onder13, zij brachten naast een hoop enthousiasme ook hun slaapspullen mee om gezellig met elkaar op het sportpark te blijven slapen.

Na een voetbaltoernooi en een lekkere BBQ van slagerij Klaver stonden de baltovenaars van StreetSkills op de kinderen te wachten voor een clinic en een show.

We hebben de avond afgesloten met een disco waarna iedereen zijn of haar tent opzocht om lekker te gaan slapen.

Na het ontbijt op zondag was het weer tijd om te voetballen en het kamp is in stijl afgesloten op de springkussens en de buikschuifbaan van 4Fun Verhuur.

Dankzij het enthousiasme van de kinderen en de bijdrage van alle vrijwilligers is het een geslaagd voetbalfeest geworden. Tot volgend jaar!

 

————–

Met vriendelijke groet,

Michel, Christiaan, Alexander, Patrick en Mario