Vanwege het grote succes van vorig jaar, organiseert asv Dronten ook dit jaar weer een leuke vriendinnendag!

 

In de zomervakantie zal er een vriendinnendag plaats vinden bij asv Dronten waarbij je allerlei leuke voetbalspellen gaat spelen, zijn er prijzen te winnen en krijg je een leerzame clinic!

 

Op 12 augustus van 10.00 tot 14.00 uur zijn alle meiden tussen de 10 en 17 jaar oud van harte welkom om kennis te maken met de snelst groeiende dames sport in Nederland; voetbal. Ook meiden die al lid zijn van asv Dronten mogen natuurlijk meedoen aan deze vriendinnendag, dus ben jij lid van asv Dronten of wil je graag kennis maken met deze sport? Meld je dan nu aan via de link onderaan in dit artikel.  

 

Kom jij liever niet in je eentje of heb jij een vriendin, zusje, nichtje of buurmeisje die dit misschien ook leuk lijkt? Neem ze van harte mee, maar zorg wel even dat jullie je beiden inschrijven. Bij de inschrijving kun je één naam aangeven met wie je graag in een team zou willen zitten.

 

Tijdens deze dag krijg je natuurlijk ook een broodje en wat te drinken voor de lunch. Heb je eventuele allergieën? Geef deze dan eventjes door via de mail die hieronder aangegeven staat.

 

Na jouw inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met extra informatie over deze dag.

Inschrijven:

Heb jij nog vragen over deze dag? Stuur dan gerust een mailtje naar: vriendinnendag@asvdronten.nl