Mededeling van het bestuur:

Wilko Braam heeft aangegeven aan het einde van seizoen 2019/2020 te stoppen als Hoofd Jeugdopleidingen (HJO) van asv Dronten. We zijn Wilko zeer dankbaar voor alles wat hij voor onze vereniging heeft betekend. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de verdere ontwikkeling van onze jeugdafdeling. Met onder andere als resultaat een betere doorstroming van onze jeugdspelers (zoals naar het eerste elftal), een KNVB gecertificeerde jeugdopleiding, de aanstelling van gediplomeerde jeugdtrainers en de introductie van een spelersvolgsysteem.

Wij zijn trots op hetgeen wat we, mede dankzij de inzet van Wilko, in de afgelopen jaren met onze jeugd hebben bereikt. Wij willen Wilko bedanken voor de samenwerking en wensen hem heel veel succes met nieuwe toekomstige uitdagingen.

Hoe verder?

Vanaf het seizoen 2020/2021 zal de vereniging de jeugdopleiding anders structuren. Voor zowel de onderbouw (jeugd t/m JO12) als de bovenbouw (jeugd t/m JO19) zal apart een HJO worden aangesteld. Op deze manier willen we nog meer focus en aandacht geven aan de ontwikkeling en spelplezier van onze jeugd. Een constructie die zich reeds heeft bewezen bij andere amateurverenigingen.

Ben jij samenwerkingsgericht, sensitief en verbindend? Heb jij passie voor voetbal en ontwikkeling van jeugdspelers? Dan is Hoofd Jeugdopleidingen misschien iets voor jou. Je kunt je interesse kenbaar maken door te bellen of door middel van een What’s app bericht naar Dimitri van der Pouw (Bestuurder Voetbaltechnische Zaken), 06-30618202.