In de 3e en laatste wedstrijd speelde asv Dronten wederom tegen een tegenstander die het ook tegenkomt in de competitie. Ditmaal was het KHC uit Kampen en koploper van het toernooi.

Trainer Patrick Posthuma begon met de volgende spelers: Alex Bindenga, Nick Siebelink, Florijn Diepstraten, Laurens Brouwer, Mark Veldman, Niek Telgen, Rémon Kroes, Yordi Schols, Yanick Leichtenberg, Maikel Bosch, Martijn Timmer.

Beide ploegen maakten er een leuke pot voetbal van. Zowel KHC als asv Dronten streden met volle inzet voor de winst. De ploeg uit Dronten kwam veel beter uit de startblokken als afgelopen dinsdag. Waar mogelijk werd via knap samenspel de aanval gezocht. KHC liet zich echter niet wegzetten en probeerde de bal vaak achter de drontense linie te plaatsen. Veel grote kansen leverde dat niet op hoewel KHC optisch iets sterker leek in de beginfase. De beste kansen waren voor de drontenaren, of de KHC doelman stond in de weg of de afronding liet te wensen over. Rusttand derhalve 0-0.

Bij het begin van de 2e helft bleven Florijn Diepstraten en Maikel Bosch achter in de kleedkamer. De vervangers waren Cliff de Brons en Jodi de Boer. In de 2e helft was asv Dronten de bovenliggende ploeg. KHC kwam nog maar sporadisch voor het doel van Alex Bindenga.

In hoog tempo probeerden de drontenaren KHC onder druk te zetten. Tot echt grote kansen leidde dit niet. Jodi de Boer kreeg in de beginfase de grootste kans maar in plaats op doel te koppen wilde hij een voorzet plaatsen. asv Dronten moest winnen om nog kans te maken op de eindoverwinning, probeerde het ook wel door met 1-2tjes door de defensie van KHC te komen maar de laatste pass was net onzuiver of er zat een been van de tegenstander tussen. Het draaide uiteindelijk uit op een doelpuntloze wedstrijd.

De strafschoppen na afloop van de wedstrijd eindigde in een 2-1 stand voor KHC. Hiermee won KHC ook het toernooi op doelsaldo.

 asv Dronten speelde 2x gelijk en won 1x en eindigde daarmee als 5e in de eindrangschikking. De organisatie van VSCO wordt bedankt voor het organiseren van dit prachtige toernooi en wie weet tot volgende jaar.

Volgende week zaterdag speelt asv Dronten de 1e bekerwedstrijd thuis tegen SDCP uit Putten. De aanvang van de wedstrijd is 14:30u.