De Technische commissie heeft de afgelopen maanden met zowel de technische staf als de selectie gesproken met als verheugende uitkomst dat deze bijna in zijn geheel intact blijft.  Dit geeft voor de rest van het seizoen veel vertrouwen en ook komend seizoen zit er nog voldoende rek in deze groep. Plezier en sfeer gaan hand in hand met presteren en lekker voetballen. Ook in seizoen 2023 – 2024 is er een versterkte promotie degradatieregeling waarbij de zaterdag en zondag elftallen met elkaar gemixt zullen worden.

Binnen de technische staf was al eerder bekend gemaakt dat Stephan Lesmeister aan het einde van het seizoen stopt. Zijn taken zullen worden overgenomen door Lloyd Meijboom. Door wat te schuiven in de begeleiding zal Lloyd dichter tegen hoofdtrainer Patrick Posthuma aanschuiven en worden zijn elftalleiders taken deels overgenomen door de overige stafleden.  Verzorgster Conny Oosterkamp zal aan het einde van het seizoen ook stoppen. Deze taken worden deels overgenomen door Frix fysio en performance uit Elburg en daarnaast hopen we nog een sportverzorger toe te voegen. De gesprekken daarover lopen. Tot slot doet assistent-scheidsrechter Gerrit Bos een stapje terug. Doordat de KNVB tegenwoordig weer assistent-scheidsrechters aanstelt is het nagenoeg niet nodig om naast Gerlof de Roo nog een assistent te hebben. Gerrit blijft op afroep beschikbaar.

Staf:

Patrick Posthuma        hoofdtrainer

Lloyd Meijboom         ass. Trainer

Rutger IJmker             keeperstrainer

Roelof Bakker             elftalleider

Gerlof de Roo             ass. scheidsrechter

Lowie Stam                 begeleiding/ video

Johnny Posthuma       materiaalman

Frix fysio

Verzorger                   (nog) vacant)

Binnen de selectie komt Jeremy de Graaf (nu VVOG) de A-selectie versterken. Kevin van de Vlag verlaat aan het einde van het seizoen asv Dronten en Dinant Woertink is tussentijds gestopt. De A-selectie ziet er vooralsnog zo uit:

Alex Bindenga, Jordy Verburg en Dave van Velthoven.

Laurens Brouwer, Nick Siebelink, Florijn Diepstraten, Cliff de Brons, Marc Veldman en Jordan Frankvoort.

Niek Telgen, Kelson Raven, Martijn Timmer, Rémon Kroes, Pim Breukelman, Jodi de Boer en Yordi Schols.

Rihairo Meulens, Dylan van der Stoel, Maikel Bosch, Yanick Leichtenberg en Jeremy de Graaf.

 

T.C. asv Dronten.