Iets meer dan uur rijden aanstaande zaterdag en dan mag ons vlaggenschip eindelijk weer aan de bak. 
Posthuma kreeg wat meer tijd dan normaal om toe te werken naar de belangrijke wedstrijd van aanstaande zaterdag in en tegen Noordscheschut.

asv Dronten heeft pittige weken achter de rug.

Na het zure verlies tegen Quick volgde een afstraffing tegen Go Aheadkampen en was er een week later de wedstrijd tegen Hulzense Boys, waar Dronten maar net een punt aan overhield.


Tegen sv Epe zou het blazoen wat opgepoetst gaan worden, maar na een dramatisch wedstrijd, die op een gelijkspel leek af te stevenen, wist ‘goudhaantje’ Youri Schols asv dronten in de 95e minuut toch nog een overwinning te bezorgen. 1-0!


Nu Noordscheschut, de ploeg presteert zeer wisselvallig! Het wint geregeld wedstrijd, verliest ze ook net zo makkelijk, maar nooit met grote cijfers.

Zo was in de thuiswedstrijd asv Dronten de gelukkige, maar ook met een miniem verschil van 1 goal. Martijn Timmer en Kevin van der Vlag waren in Dronten trefzeker. 


asv Dronten staat nog steeds op een keurige 4e plek met 35 punten en blijft voorlopig aanhaken. Wel is er een gat met WHC (39pt.), Quick (41 pt.) en koploper SVZW (43 pt.). Go Aheadkampen (31 pt.) en KHC (30 pt.) daarentegen staan voorlopig op veilige afstand.

Om niet in een niemandsdal te geraken, moet Dronten zaterdag eigenlijk de 3 punten mee naar huis nemen.


We gaan zien hoe de ploeg zich heeft geprepareerd en of het wat kan goed maken, na de toch wel schandalige vertoning tegen sv Epe.


De wedstrijd op sportpark de Meulewieke, aan de Coevorderstraatweg 40, vangt om 14:30 uur aan.


AvL