Waar asv Dronten na de winterstop een flitsende start kende tegen FC Horst, liet FC Dinxperlo opnieuw een gelijkspel aantekenen.


FC Dinxperlo was op 21 september de tegenstander in de openingswedstrijd van het seizoen. FC Dinxperlo, gefuseerd, speelde in Dronten haar allereerste wedstrijd als FC Dinxperlo en leek daarin een punt mee te nemen naar huis.
Tot de 95e minuut. Een hoge bal belandde in het strafschopgebied bij Kelson Raven, die met de rug naar de goal, de bal toch wist binnen te frommelen. De grensrechter hield de vlag omhoog ivm een vermeende overtreding, maar de scheidsrechter wees resoluut naar de middenstip: 2-1!


Inmiddels zijn we een halve competitie verder en vinden we FC Dinxperlo op een gevaarlijke 12e plaats staan met 9 punten, waarvan ze er in de afgelopen 3 wedstrijden 3 van vergaarden met 3x een gelijkspel. FC Dinxperlo zal het gevoel hebben nog wat recht te moeten zetten, denkende aan de openingswedstrijd van het seizoen in Dronten, dus laat de mannen van Wout Sleurink gewaarschuwd zijn!


asv Dronten zal voor de volle 100% inzet, passie en strijdlust moeten tonen om vervolg te geven aan de klinkende zege van vorige week. Jeroen van der Meer was daarin blikvanger met een zuivere hattrick, maar er was meer positiefs te melden.

Willem Jelle was opnieuw bedrijvig en liet zich zien, Nick Siebelink trok de lijn van de winterstop door en liet zien, dat Lucky Akot er absoluut een concurrent bij heeft en voorin sleurde, werkte en speelde nieuwkomer vanuit de jeugd, Dylan van der stoel een uitstekende wedstrijd, die hij bekroonde met een goal!

Ook Jodi floreerde met Yordi weer aan zijn zijde, die overigens ook een meerwaarde was vorige week en de verdediging incl keeper Alex, stond als een huis! Eigenlijk moeten we zeggen, dat ondanks, dat het spel nog niet super was, er heel veel potentie zit in de selectie en we hopen dan ook oprecht, dat asv Dronten zaterdag doorgaat, waar hij het vorige week is gebleven!


De wedstrijd in Dinxperlo op sportpark ’t Welink aan de Europastraat 8 vangt om 14:30 uur aan.


De bus vertrekt om 11:30 uur. Wilt u of wil jij mee met de spelersbus, stuur dan even een berichtje naar teamleider Roelof Bakker: 06-11324168