asv Dronten neemt het zaterdag 17 september op tegen Batavia ’90 uit Lelystad. De ploeg was vorig jaar de grote uitdager in de titelstrijd, die asv Dronten in haar voordeel wist te beslissen. Een penalty van Jodi de Boer werd in twee instanties binnen gewerkt, waardoor asv Dronten gelijk speelde tegen Batavia en zo de ploeg uit Lelystad op veilige afstand hield. 


Morgen staat er voor Dronten niets meer op het spel. Met twee flinke nederlagen is zij uitgespeeld in het bekertoernooi, maar de mannen van Posthuma willen graag laten zien, dat ze meetellen en zullen willen werken aan het zelfvertrouwen.

Alles richting de competitiestart van volgende week zaterdag tegen VV Heerenveen. 


Dronten deed al een stukje aan herwinning van dat vertrouwen, afgelopen dinsdag in Putten. Daar werd door een prachtig doelpunt van Kroes in de 86e minuut, de plaatselijke SDC verslagen met 0-1! Een prima overwinning!


Batavia ’90 heeft nog wel de mogelijkheid om door te bekeren en zullen dus vol voor de overwinning gaan. Daarnaast willen zij uiteraard dit jaar wel de stap naar de 1e klasse gaan maken en zullen zij op en top gemotiveerd zijn zich te laten zien richting hun start van de competitie. Zij starten op 24 september met een uitwedstrijd tegen Hatto Heim. 


De wedstrijd op 17 september vangt om 15:00 uur aan op sportpark de Doggersbank aan de Doggersbank 3 in Lelystad. 


AvL