Het meidenvoetbal bij asv Dronten leeft! Vrijwel nergens in de regio zijn clubs die maar liefst b.v. drie MO11 teams in de competitie hebben gehad dit seizoen. Vanuit de huidige MO11 teams zijn voor volgend seizoen een nieuwe MO13, een nieuwe MO11 en een geheel nieuwe MO12 samengesteld. Deze laatste zal in een jongenscompetitie (JO11) gaan voetballen. Hiermee verkleinen we de stap tussen de MO11 en MO13 en geven we een invulling aan de gelijke kansen filosofie binnen asv Dronten.

   

Naast de MO11, MO12 en M013-1 hebben we ook de juniorenafdeling voor het komende seizoen goed gevuld gekregen. We gaan met voldoende leden ook een MO15-1, MO17-1 en voor het eerst MO20-1 (voorheen MO19-1) spelen. Dus in totaal 6 meiden teams op iedere leeftijdscategorie. Niet alleen qua aantal teams zijn we bij asv Dronten goed bezig, ook de teams zijn goed gevuld qua aantal speelsters. Hierdoor zullen de teams minder hoeven af te zeggen op de zaterdagen, door te kort aan speelsters. Bovendien heeft de KNVB voor het komende seizoen de mogelijkheid ingevoerd om ook 9 tegen 9 te gaan voetballen.

     

In onderstaande link is de indeling van de meiden voor het komende seizoen 2022 – 2023. Wij wensen jullie heel veel succes voor het komende seizoen, maar nu eerst even vakantie vieren en uitrusten.

   

Het clubbeleid richt zich erop ook volgend seizoen weer te groeien in de categorie MO11, zodat de meidenafdeling blijft groeien. We zoeken daarom nog steeds naar meiden die lid willen worden. Op 13 juni is er een leuke introduce-training. Geef je kind op door een mail te sturen naar ijskaper@gmail.com zodat we rekening kunnen houden met je komst.

   

Daarnaast zoeken we nog naar trainers die het huidige trainersteam (MO11 – MO13) willen versterken en die het een uitdaging vinden om meiden te helpen technisch betere voetbalvaardigheden aan te leren en de teams ook in het nieuwe seizoen weer te helpen groeien? Overleggen hierover? Bel even met 06-2718 9656 voor informatie.

   

Namens de trainers/leiders en coördinator Meiden afdeling asv Dronten.

 

(Een excel bestand wordt gedownload)