asv Dronten neemt het zaterdag op tegen de Merino’s uit Veenendaal. De nummer 3 van de huidige tweede klasse is in een bloedvorm en we zijn dan ook zeer benieuwd met welk plan scheidend trainer Wim Schaap deze opponent tegemoet zal treden. asv Dronten moest vorige week met een verlies afscheid nemen van de bovenste 3 plaatsen en willen de Drontenaren nog wat betekenen in de strijd om de bovenste plekken, dan zal er eigenlijk wel gewonnen moeten worden!

Dat winst een hels karwei zal worden, maken we natuurlijk op uit de afgelopen weken.
Na de 0-0 tegen vv Lunteren volgde een moeizame en nipte overwinning tegen VRC. Hierna kwam de kraker tegen Batavia ’90, waar een punt werd behaald en vorige week verloor asv Dronten met 2-1 bij de Veensche Boys.
Dan was er nog het bericht over Wim Schaap, die onvoldoende perspectief ziet en aan het eind van het seizoen vertrekt en dan lijkt er naast de schorsing van Kelson Raven ook een blessuregolf over de selectie heen te spoelen.

Waar we al aardig wat jeugd hebben zien langskomen dit seizoen, zal het aanstaande zaterdag nog meer een dag worden, waarop de Dronterjeugd zich mag gaan laten zien aan het Drontense publiek! Laten we hopen, dat dat zorgt voor een verrassingseffect en dat ze door de meer ervaren jongens mee worden genomen naar grote hoogte!
De Merino’s zullen maling hebben aan de malaise bij Dronten en zullen hun zegereeks voort willen zetten.

De wedstrijd vangt om 14:30 uur aan op het burgemeester Dekker sportpark.