asv Dronten gaat zaterdag op voor de tweede officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen. vv Hierden komt op bezoek in Dronten. vv Hierden verloor zaterdag met 0-1 van IJVV, asv Dronten won dinsdag met 0-6 bij IJVV. 1 en 1 is…….gelukkig is trainer Posthuma gepokt en gemazeld en weet hij, dat het meestal zo niet werkt.


asv Dronten zal, wil het verder bekeren, zeker moeten winnen en het vertrouwen bij de ploeg uit Dronten is uiteraard groot na een meer dan goeie voorbereiding. Zorgelijk is wel het aantal geblesseerden, al liet asv Dronten ook daarin zien, dat het een brede selectie heeft en dat de nummers 1 t/m 20 in de selectie zeker aan elkaar gewaagd zijn.


Met vv Hierden ontmoeten we ook oud-asv Drontenaar Bas de Raat, hij is al een aantal jaren actief als assistent-trainer bij de club uit Hierden. Er is al eens sprake geweest van een evt. rol van Bas de Raat bij Dronten, maar daar is het tot op heden nog niet van gekomen. 


vv Hierden trok een aantal nieuwe spelers aan en met name Kalkan liet zich al zien, maar de ploeg kon dus afgelopen zaterdag niet winnen en zal wel moeten winnen in Dronten om nog enige kans te maken op een doorgang in de bekerouverture. 


asv Dronten heet u zaterdag van harte welkom op het burgemeester Dekker sportpark. 

vanaf 14:30 uur start de bekerwedstrijd asv Dronten – vv Hierden. 


Bekijkt u nog even het filmpje omtrent de corona-regels op het sportpark? Tot zaterdag!