asv Dronten maakt zich op voor de laatste wedstrijd voor de winterstop. En rustig het jaar uitluiden, zit er zeker niet in.

Dronten treft zaterdag in Kampen reuzendoder DOS. De zwart-gelen versloegen nummer 1 en 2 Quick ’20 en WHC. Helaas heeft het moeite ook punten te pakken tegen de ‘kleintjes’ en daarom vinden de ‘Poelänten’ zich terug op een teleurstellende 10e plek.

Om niet nog verder af te zakken, zal het thuis zeker willen winnen van asv Dronten. 


De Drontenaren kennen een prima eerste deel van de competitie. Als promovendus doet de ploeg bovenin mee, en dat is al een prestatie op zich. Toch is er ook zeker een gevoel van, wat als……Go Aheadkampen leek verslagen, maar scoorde een onmogelijke goal vlak voor tijd en vorige week was asv Dronten eigenlijk de betere van WHC, maar wist dat niet in de score uit te drukken. 

WHC was de gelukkige en won in een levendige topper met 0-1 van Dronten. 


Heuglijk was het feit, dat Telgen en Schols weer terugkeerde in de ploeg en heelhuids het einde haalden!

Zo gaat asv Dronten toch met een goed gevoel de laatste speelronde voor de winterstop in!


asv Dronten hijgt KHC, Quick ’20 en WHC in de nek, maar van de andere kant zitten DZOH, Noordscheschut, SVZW en Go Aheadkampen de Drontenaren weer op de hielen. 


Het is er de ploeg van Posthuma dus alles aan gelegen zaterdag te winnen in Kampen. We hopen dan ook op veel steun vanuit Dronten!

De voorbeschouwing van Doskampen eindigt met ‘Gas d’r op DOS!’ We gaan er vanuit dat ons vlaggenschip de rem weet te vinden! Om vervolgens zelf volle bak gas te geven richting een overwinning!


De wedstrijd vangt om 15:00 uur aan op sportpark de Maten (de Maten 8, Kampen)


AvL