asv Dronten treft a.s. zaterdag vv Lunteren. Een ploeg die zeer wisselvallig presteert tot op heden. Lunteren bezet de 8e plaats en wist tot nu toe 2x te winnen, 2x gelijk te spelen en 2x te verliezen. Ook in de bekerouverture was het al niet al te best wat Lunteren liet zien. Met een gelijkspel en duidelijke verliespartijen tegen SDV Barneveld en vv Scherpenzeel begon de ploeg zeer stroef!

De ploeg voetbalt nu voor het 4e seizoen achtereen in de 2e klasse en na een geweldig seizoen in 2015-2016, vv Lunteren eindigde als 2e, was de middenmoot vervolgens de plek waar het tot twee keer toe eindigde. Al met al geen hoopvolle cijfers. Maar, het is bekend……een kat in het nauw…….en dat is iets wat asv Dronten zaterdag zal moeten voorkomen. Dat vv Lunteren een rare sprong maakt en ineens de ommedraai weet te vinden.

asv Dronten kwam vorige week erg laat op stoom en zal nu eindelijk eens vanaf het begin bij de les moeten zijn. In alle voorgaande wedstrijden kreeg asv Dronten in de beginfase grote kansen en meerdere keren werden die om zeep geholpen! Laat het team van Wim Schaap nu vanaf het begin scherpte zien, met name voor de goal, dan zou het wel eens een heerlijke middag kunnen worden voor de Drontenaren.
Daarnaast zal keeper Alex Bindenga opnieuw een mooie reeks zonder tegengoal neer willen zetten!

asv Dronten zal het zaterdagmiddag doen zonder Dirk van Driest en Yordi Schols, zij zijn nog altijd herstellende, maar verder is de ploeg compleet en reist het vol vertrouwen in zuidelijke richting.

We zijn benieuwd of ons vlaggenschip de race met Batavia en vv Unicum vol kan houden!

De wedstrijd vangt om 14:30 uur aan op sportpark De Wormshoef in Lunteren.