asv Dronten neemt het aanstaande zaterdag op tegen DZOH uit Emmen. 

De Emmenaren kenden net als asv Dronten een uitstekende start door met 2-1 te winnen van Achilles ’12. Een knappe prestatie, want Achilles ’12 was al 3 jaar! thuis ongeslagen in officiële duels. 
Die overwinning kwam niet zo maar tot stand. Tot de 75e minuut stond Achilles ’12 nog op een 1-0 voorsprong, maar DZOH kwam in het laatste kwartier toch nog langszij. 


Voor deze eerste competitiewedstrijd had DZOH ook al een voorbereidingstoernooi op de velden van Orgon gewonnen. Met 4 klinkende overwinningen gingen ze er daar met de toernooiwinst vandoor en als klap op de vuurpijl bekerden ze ook probleemloos verder door 1-2 te winnen bij Noordscheschut, 1-1 te spelen tegen FC Meppel en Pesse van de mat te vegen met 9-1!


Kortom een ploeg om terdege rekening mee te houden.


De bekerouverture daarbij kunnen we DZOH niet de hand schudden, wel werd DZOH net als asv Dronten afgelopen kampioen in de 2e klasse. Dus dat is wat beide ploegen gemeen hebben.

En ook won asv Dronten zijn eerste competitiewedstrijd vorige week, thuis tegen de v.v. Heerenveen. Een prima 2-0!


Een welkome opsteker en ondanks het feit, dat de uitslag een stuk hoger uit had kunnen vallen, stonden de koppies na 90 minuten goed en gingen de mannen van Patrick Posthuma met een goed gevoel de week in. 

Hopelijk dat dat gevoel mee de bus in gaat voor de reis richting Emmen en dat asv Dronten ook in Emmen vele kansen kan creëren om zo de tweede overwinning van het seizoen mee naar huis te nemen!


De wedstrijd in Emmen  wordt gespeeld aan het Zwanenveld 12 en vangt om 14:45 uur aan.

Volg de borden Emmen, Emmen-Zuid, Rietlanden. In de Rietlanden, volg “Zwanenveld” en dan “sportpark DZOH”.


AvL