Na een enigszins geflatteerde, maar toch zeer nuttige en welkome overwinning op Hulzense Boys vorige week, wacht aanstaande zaterdag sv Epe. De ploeg staat 11e, en moet vrezen voor de ploegen die onder hen staan.

sv Epe won nog maar één keer van v.v. Heerenveen, en noemde die overwinning zelf verrassend. Daarnaast werd er twee keer gelijkgespeeld en al 3 keer verloren. sv Epe zal dus heel graag willen winnen. 

asv Dronten zal daar bedacht op moeten zijn, maar hopelijk, dat asv Dronten na de overwinning van afgelopen zaterdag met een gevoel vol van zelfvertrouwen richting Epe af zal reizen.

 

Met de wedstrijden tegen Noordscheschut (3e), WHC en SVI in het vooruitzicht zou het heel prettig zijn, als asv Dronten opnieuw 3 punten kan bijschrijven en zo een buffer kan opbouwen. 

Aan de andere kant moeten we misschien niet praten over een buffer, maar over het blijven meedoen om de bovenste plekken. 

Want na 6 wedstrijden, doet asv Dronten gewoon heel goed mee en kan het zomaar gaan verrassen in deze 1e klasse Oost. 

 

Met van der Vlag weer terug in de selectie en een jeugdige en frisse bank, waarbij we zien, dat de jonge spelers zich meer en meer durven te laten zien, heeft trainer Posthuma misschien wel goud in handen, om deze jaargang bijzondere dingen te gaan doen.

 

Eerst op naar zaterdag. We zijn heel benieuwd. weeronline geeft de zaterdag bij voorbaal al een 9, met een heerlijk najaarszonnetje, laten we hopen, dat het spel en de uitslag voor asv Dronten op een 10 uitkomen!

 

De wedstrijd aanstaande zaterdag op sportpark de wachtelenberg (Sportlaan 5-7) in Epe vangt om 14:30 uur aan.

 

AvL