asv Dronten neemt het morgen op tegen vv Lunteren. De ploeg uit Lunteren kende een prima start met een overwinning op AVW ’66. Ook de voorbereiding, waarin het twee overwinningen boekte in de beker, met daarbij een overwinning op ‘grote broer’ DTS ’33, zorgde voor veel zelfvertrouwen bij de ploeg van de Lunterse trainer van den Berg.


asv Dronten kende een fantastische voorbereiding en ging met groot vertrouwen richting Veensche Boys vorige week zaterdag. Helaas kwam het team van trainer Patrick Posthuma van een koude kermis thuis, het verloor met 1-0 en kon zo de geweldige voorbereiding geen waardig vervolg geven.


Positieve geluiden komen er wel uit de ziekenboeg. Rihairo Meulens en Yordi Schols zijn weer op de weg terug en kunnen zaterdag aansluiten. Laurens Brouwer en Jeroen van der Meer moeten helaas nog even geduld hebben. Yanick Leichtenberg viel vorige week al na 20 minuten uit, maar zijn blessure viel mee, de spits is morgen weer inzetbaar. 

Fabian van der Meijden moest ivm een maatschappelijke stage helaas het besluit nemen lager te gaan voetballen.


asv Dronten zal de messen moeten slijpen zaterdag om zo de ambities die het heeft ook kracht bij te gaan zetten met een overwinning. Verliest het team namelijk weer, dan mag het gelijk al in de achtervolging en dat kan na een voorbereiding met geen enkele verliespartij toch niet de bedoeling zijn!


De wedstrijd op zaterdag 26 september vangt om 14:30 uur aan op het burgemeester Dekker Sportpark.
Vergeet u zich niet vooraf te registreren ivm de corona maatregelen, dit kan via de QR code op de site of bij de ingang van het park.